S4 Ep. 47 Future Games STN Showcase 2023

Asa cum am stabilit episodul anterior, azi voi face o lista scurta cu cele mai importante jocuri anunțate la evenimentele dedicate gamingului de la mijlocul anului acestuia.

Primul titlu important anunțat in cadrul conferinței celor de Sony, se numește Final Fantasy xvi.

Am ținut neaparat să-l Menționez pentru că are data de lansare pe 22 Iunie 2023 iar realizarea sa a durat aproximativ 8 ani. Square Enix, a alocat echipei din spatele productiei, membrii ce au in CV-ul lor jocuri precum final fantasy xiv, Kingdom hearts si devil May cry 5 sau state vechi la alte companii de renume precum capcom. Pe lângă bătăliile specifice seriei, o caracteristică interesantă a jocului este că multe dintre sidequesturi nu sunt puse doar de dragul omorarii timpului pe harta ținutului Valisthea, multe dintre ele având puterea de a schimba cursul poveștii principale. Lumea fantasy in care se întâmpla acțiunea, este Împărțită in 6 natiuni care folosesc magia cristalelor ca sursa de energie, apariția bolii Blight, devine motiv de incepeprea a unei conflagrații totale. Cel care va trebui să facă pace se numește Clive si din păcate pentru fanii celebrei serii va putea fi singurul erou controlabil dar producatorii ne promit că luptele purtate de el vor fi unele dintre cele mai distractive și cu mecanici puse bine la punct. Apropo, cei de la Square Enix promit că au învățat din Greșelile pe care le-a făcut cu final fantasy xv și că aceasta lansare va oferii o experienta diferită din multe puncte de vedere dar in cel mai bun sens. Jocul va fi pentru început disponibil doar pe consolele PlayStation, platforma pe care exista si un demo pentru cei care vor sa-l încerce.

RPG-ul a cărei acțiune se desfășoară in universul Dungen and Dragons, Baldur’s gate 3, a primit un nou trailer și o dată de lansare. După aproape 3 ani in care jocul a fost in versiunea early acces, in cadrul Summer Game fest acesta a fost anunțat pentru data de 31 August 2023 pentru a primii lansarea oficială a întregului joc pentru PC si PS5.

[ …a se continua în varianta audio… ]

#ffxvi #finalfantasyXVI #baldursgate3 #liesofp #starfield  #newgames2023

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *