S6 Ep. 24 telefoanele mișto de la Samsung

De fapt, primul nume care îmi vine în minte atunci când cineva îmi cere să-i recomand orice tip de electrocasnic și dispozitiv electronic, a rămas Samsung. Iar asta pentru ca mai mereu, fie ca e vorba de frigidere, aspiratoare, televizoare sau telefoane mobile, coreeni au știut să ofere unele dintre cele mai bune produse pentru banii pe care îi cere. Și nu, nu îți imagina ca mă refer la acele chilipiruri, care îți dau doua, trei funcții în plus la un preț de nimic. Este vorba despre fiabilitatea și experiența plăcută pe care produsule Samsung le includ în pachetul pe care-l plătești. Televizoarele și telefoanele lor nu sunt degeaba cele mai populare din lume.

Apropo de acestea, nici nu au cum să fie altfel atunci când folosesc multe piese de producție proprie. Ecrane, procesoare, senzori și aproape toate componentele care îți trebuiesc pentru a construii de la zero. Ba mai mult, dintre piesele făcute de ei ajung și în dispozitivele concurentei!

Uite, spre exemplu noile telefoane din seria Awesome. A35 și A55. Prin această serie Samsung a vrut să câștige o poziție bună în sânul clasei mijlocie a telefoanelor. Chiar dacă la prețurile lor situate undeva ușor peste 2000 de lei se pot găsii altele cu ceva specificații mai uau, seriile anterioare A, au dovedit ca pot devenii parteneri de încredere în activitățile de zi cu zi pe care le faci cu telefonul în mâna.

De data aceasta nu te obosesc cu detalii tehnice si cifre cu virgule, nu-și au relevanta. Trebuie sa stii doar atat. Telefoanele Samsung A35 și 55A sunt variantele pe care le alegi atunci cand vrei sa scapi de grija aceea ca trebuie sa iei un telefon dar nu stii daca banii dati pe el vor merita. Într-adevăr nu primești experiența flagshipurilor duble ca preț, dar nici nu vei fii dezamăgit de calitatea materialelor, designului și al funcționalităților.

Telefoanele Samsung sunt acele produse pe care vrei să le iei atunci când vrei să dormi liniștit. Nu zic, ca ceilalți competitori veniți din Asia nu au crescut, dar uite, ca să înțelegi sentimentul pe care mi/.l dau mie, fac comparetiw cu mașini. Degeaba sang young vine pe piață cu mașini mai bine echipate dacă tot într-un Volkswagen puțin mai scump te simți mult mai confortabil și mai sigur pe tine.

Nu-s plătit de Samsung și nici nu cred ca voi fi vreodată. Am lucrat in retail acum ceva ani și recunosc ca m-au impresionat. Am chiar și un televizor care merge de 15 ani… aveam o vorbă, dacă vrei să îți alegi produsul ca pe o nevastă cumpărați un Samsung, dacă vrei ceva mai distractiv poți încerca oricare alt producător.

Short tech news a fost rubricuța mea, îți mulțumesc de atenție! Rămâi pe frecvența și pe curând!

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

podcast, tehnologie, it, games, newgames, shortnews, știri, news, tech, noutăți, TechnologyTheseDays, TechnologyRocks, technologynews, gamesnews, space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *