S6 Ep. 33 Huawei Pura 70 Ultra

Cat despre performanțe începem pe partea de fotografie.aici lentila principală este retractabilă și iese câțiva mm în exterior în momentul în care se dorește utilizarea sa. Lentila care are dințata focală de 22,5 mm și o diafragma variabilă între valorile f1,5 și f4.0. Această cameră principală deține și un senzor imens de 1 inch. Mai există și o lentila telephoto ce asigură un zoom optic de 3,5x dar care ține loc culmea si de macro, fiind capabilă focalizarea subiectului de la o distanță minimă de 5 cm de el. In tripleta camerelor a telefonului Huawei se mai află și o cameră ultrawide.

Șmecheria cu camera retractabilă este foarte rar întâlnită, cei de la Oppo au încercat acum 3 ani implementarea ei dar până la urmă doar cei de la tecno au reușit să o introducă pe modelul lor phantom x2 pro. În teorie ar trebui să influențeze cumva calitatea imaginii și zoomul captat dar în practică se dovedește mai mult un truc de marketing ce îți dă senzația de cameră compactă. Huawei garantează mecanismul motorizat din spatele camerei telescopice pentru 300 000 de cicluri.

Altceva foarte interesant și performant de altfel, la modelul chinez este procesorul însusi. Kirin 9010, este al doilea cip 5G de fabricație proprie după kirin 9000s de anul trecut aflat pe mate 60. Se pare ca Nu a fost o întâmplare iar Huawei reușește an de an să găsească o cale prin forțe proprii ca să răzbească printre restricțiile americane la tehnologie.

După lansarea din 2023 a mate 60 cu acest procesor în house, Huawei a redevenit numărul în unu pe piața din china. Mai mult decât atât vor să își dubleze până la finalul anului această cotă, împing practic Apple departe de preferințele asiaticilor.

Huawei Pura 70 ultra are în rest toate caracteristicile premium pe care un preț de aproximativ 1300 de euro ar trebui să le aducă. De la fast charge cu 100w până la ecranul de ltpo OLED telefonul deține majoritatea tehnologiilor noi apărute.

Din păcate din cauza restricțiilro internaționale pentru Huawei, modelul și frățiorii săi, pura 70 varianta de bază, 70 pro, și plus pro nu sunt încă disponibile și pe alte piețe, inafară de cea chineză.

Ai fost la short tech news iar Huawei ofera un exemplu de consecvență și perspicacitate ieșite din comun pentru ca reușește în pofida tuturor piedicilor internaționale să lanseze an de an unele dintre cele mai performante dispozitive în speiclal pe parte de camere.

Mulțumesc de prezența ta alături de mine!

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

podcast, tehnologie, it, games, newgames, shortnews, știri, news, tech, noutăți, TechnologyTheseDays, TechnologyRocks, technologynews, gamesnews, space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *