S6 Ep. 20 Nothing Phone 2A

S6 Ep. 20 Nothing Phone 2A

Pai, recunosc mulți dintre voi nu cunoașteți acest brand, Nothing Phone. Eu v-am mai vorbit despre el dar în atâta zgomot făcut de cei de la Apple, Samsung, Xiaomi și alții asemenea normal că un brand care are momentan în portofoliu doar 3 telefoane este greu de băgat în seamă. Dar ușor ușor notorietatea lor va crește cu fiecare an și sunt sigur ca deja v-ați lovit de ele prin magazinele online și v-ați întrebat dacă merită sau nu.

Se pare ca recent au scos un nou model. Nothing Phone 2A, varianta mid range a brandului londonez. La 1600 de lei primești 8 gb de RAM și 128 gb memorie internă, ptr 200 de lei in plus primești încă 4 gb de RAM și un total de 256 stocare internă.. Not good not bad cum ar zice americanu, dar nu e vorba de doar atât. Mai primești și un ecran Amoled fhd+ cu rata de refresh adaptiva de 120 de hz, cu o luminozitate maxima de 1300 de niti, hdr 10plus și un gamut ce cuprinde 1 miliard de culori. Un 6,7 inchi cu o densitate de pixeli de 394 ppi protejat de sticlă corning gorilla glass 5, ce acoperă 91,65% din suprafața ecranului, făcând marginile să fie extrem de subțiri și cu mod always on display.

Știu, îs cam multe cifre înșirate, dar voiam să scot în evidență ca rar mai găsești în raza asta de preț un astfel de ecran pe un telefon nou. Un mare plus îl reprezintă și bateria de 5000 de mha care pe lângă funcția de fast charge poate rezista cu brio unui test al utilizării de aproximativ. 2 zile. Iar asta datorită și procesorului mediatec de generație nouă, 7200 pro care oferă un balans între putere și consum foarte bun. Are un modul de doar 2 camere, amândouă de 50 de megapixel, un wide și un ultrawide. însă senzorul principal, de data aceasta o variantă destul de capabila în această categorie, un Samsung isocell GN9, deține stabilizare optică și electronică.

Unicitiatea brandului nothing vine din designul nonconformist al telefonului cu spatele transaparent și cu ledurile denumite gliphruri ce oferă notificări luminoase legate de alarme, apeluri, volum și chiar muzică. Lucruri ce nu lipsesc nici la această varianta, nothing phone 2A. În aceasi categorie, a lucrurilor inedite ale acestui brand, face parte și sistemul lor de operare nothing os 2.5 bazat pe un android 14 și care este focusat pe simplitate și pe teme care promovează productivitatea și nu distragerea atenției, precum cea monocromă. Bineînțeles vine și cu 3 ani de update-uri majore și cu 4 ani de securitate.

Are si minusuri bineînțeles, dar la banii aceștia, primești lucuriri care sunt de ajuns pentru a te bucura de un telefon special, unic și conceput în marea Britanie. Așa ca nu este chiar o chinezărie, și eu unul personal mă bucur tare când apar pe

Piață produse noi, care ies din tipar și au curajul să aibă o identitate a sa, pentru ca astfel mă poate face și pe mine să mă simt special cu având acel lucru. Așa cum Apple o făcea cu primele modele.

Bogdan a fost numele meu iar aceasta a fost mica mea prezentare de la short tech news! Până data viitoare să fie butonare! Pe curând!

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

podcast, tehnologie, it, games, newgames, shortnews, știri, news, tech, noutăți, TechnologyTheseDays, TechnologyRocks, technologynews, gamesnews, space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *