S5 Ep. 20 GOTY nominees

Short tech news este rubrica de tehnologie ce tocmai a pornit! Bogdan sunt eu iar in minutele următoare vorbim despre nominalizările anului acestuia la game of the Year!

Festivitatea de premiere a celor mai bune jocuri ale anului 2023 se va ține pe data de 7 decembrie dar până atunci au fost anunțate titlurile care au făcut lumea gamerilor să piardă zeci poate 100 de ore deja în unele dintre cele mai bine realizate lansări din ultimii ani.

Bineînțeles cele 365 de zile ale unui an nu ne oferă doar povești de excepție și au fost presărate și cu titluri de la care se asteapta marea cu sarea dar care au dezamăgit complet prin proasta optimizare și story-line-ul neatrăgător.

Redfall, Forspoken sau Lord of the Rings Gollum au eșuat lamentabil din a-și face aparițiile pe piața jocurilor pc pe placul gamerilor dornici să petreacă timp de calitate în fața monitoarelor.

Cat despre cele mai reușite lansări, se pare ca cei mai mari specialiști în domeniu și comunitatea jucătorilor au votat o listă de titluri care anul acesta au reușit să se ridice peste așteptările tuturor. An din care chiar s-a avut de unde alege!

Lista cuprinde jocuri precum:

[ …a se continua în varianta audio… ]

Cumpără BlendJet folosind codul short din linkul https://zen.ai/shorttechnews

#goty2023

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space #blendjet

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *