S6 Ep. 13 Fitness apps

Hei salutare iubiții mei ascultători! Sper ca ați supraviețuit zilei de ieri și că cine nu și-a găsit iubirea să nu dispere pentru că de acum are un nou an la dispoziție să o caute!

Printre aplicații de dating, rețele sociale și de ce nu chiar și prin jocurile online, poți să îți încerci norocul cotrobăind spre jumătatea vieții tale, măcar sfertul ei!

De data aceasta însă, am zis să mizăm pe tonusul și forma fizică a fiecăruia pentru că, de ce să nu recunoaștem, imaginea vinde și atrage! Eu din fire mă uit cu jind la aplicațiile care mă vrăjesc că o să am un abdomen ce o să îmi facă nevasta să merg îmbrăcat la plajă! Dar putorosul din mine învinge de fiecare dată dorința de a arăta ca scos din calendarul anual al salvamarilor. Cred însă că totul stă în motivație. Trebuie găsită formula prin care să ocolești metodele clasice de a face mișcare și să fii luat pe ocolite. Știi ca pe un copilaș mai mic, cu acadele și jucării.

Uite spre exemplu eu, începusem să alerg cu un prieten de mult tare, și după o tură de parc jur ca ori nu mai aveam tragere de inimă și nici de plămâni să mai fac doi pași dar într-o zi ceva miraculos se întâmplară, am luat o minge de fotbal pe care se pare o alergam mai cu poftă decât aș fi făcut-o singur. Acest truc a funcționat pe moment și mi-a demonstrat că pot dacă am un obiectiv pe care să vreau să îl urmăresc și de care să nu leg lucruri pe care le urăsc, gen monotonia și plictiseala alergării în cerc.

Dacă și tu ești ca mine, îți recomand trei aplicații de fitness puțin diferite!

The Walk! Este o aplicație care te pune în pielea unui spion care trebuie să livreze un dispozitiv special dintr-o stație de metrou britanică până în inima Scoției. Se numește The Walk pentru ca practic ea este de fapt un step counter, adică îți numără pașii pe care îi faci zi de zi și prin micile povestioare și implicarea în intriga jocului te face să găsești modalități de a parcurge mai mulți pași pentru a debloca noi informații despre eroul tău.

ZRX: Zombies Run + Marvel Move

Este una dintre cele mai populare aplicații de alergat lansate pe principiul, ne mișcăm dar ne și distrăm, adunând până acum peste 10 milioane de utilizatori.

Care e schema cu ea? Păi te aflii bineînțeles într-o lume plină de zombii de care trebuie să fugi. Însă, chiar dacă există cu adevărat momente când aplicația va simula faptul că ai dat peste mâncătorii de creier, jocul propriu zis este despre a-ți crește și dezvolta baza ta de supraviețuire. Alergând sau făcând pași îți vor aduce puncte și itemuri necesare upgradări lor. Deși, aplicația originală avea doar partea de Zombie, de ceva timp dezvoltatorul a introdus și o poveste cu eroii din marvel, ce îți oferă Quest uri în legătură cu aceștia, de exemplu te iei la fugă cu loki pentru a nu-l lăsa să fure un obiect prețios.

Fantasy hike este tot o aplicație de tracking, ce îți va monitoriza pașii făcuți din mers, jogging sau alergat. Fiecare pas însă, te va purta pe un drum al fanteziei care vei observa rapid ca se aseamănă cu cel a lui Frodo din Lord of the Rings. Din păcate, dezvoltatorul nu a vrut să plătească drepturi de autor așa ca a ales să modifice intenționat numele locurilor și a personajelor cu care chiar tu te vei întrece.

Ultima recomandare se numește Walker gamified fitness Walk și te păcălește ca toții pașii aceia îi faci pentru a cucerii spațiul! Cu animații drăguțe și colorate într-adevăr poți debloca planetesi navete spațiale pe care să le upgradezi cu fiecare pas făcut. Bineînțeles are și o compensată online în care concurezi în tot felul de clasamente cu prietenii tăi.

Știu ca într-o perioadă existau chiar și aplicații prin care colectai monede virtuale prin distanțele pe care le parcurgeai zi de zi.

In fine, aplicații de fitness sunt câtă frunză și câtă iarbă! De datoria noastră este să ne dorim cat de cat, mai ales în timpul liber să vrem să ne dezmorțim oasele și să ne îmbunătățim starea de bine.

Bogdan este numele meu! Și hai ca până la anul de sf Valentin, o să arătăm și noi bine, pas cu pas!

Ai fost la short tech news! Rămâi pe frecvența! Să fie mișcare și până data viitoare mai puțină butonare! Pe curând!

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

podcast, tehnologie, it, games, newgames, shortnews, știri, news, tech, noutăți, TechnologyTheseDays, TechnologyRocks, technologynews, gamesnews, space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *