S4 Ep. 38 Legend of Zelda: Tears Of The Kingdom

Asa cum am zis ceva episoade in urmă va venii timpul să îți precizez si despre un joc pe care producătorii să nu-l fii bușit înainte ca acesta să apuce să fie bine instalat pe hard Disk.

Este vorba despre The Legend of Zelda, Tears of the Kingdom. Prezentat prima dată la conferința dedicată jocurilor E3 din 2019, a fost anunțat pentru o dată posibila de lansare in 2022 dar se pare că Nintendo a vrut să facă totul ca la carte și să păstreze tradiția lansărilor stabile și să încerce să își respecte utilizatorii consolelor si jucătorii titlurilor sale, amânând un an scoaterea ultimei parti de pana acum a legendei lui zelda.

Mai 2023, tears of the Kingdom ajunge pe consolele Nintendo switch si in emulatoarele jucatorilor de pc, pornind o adevărată isterie printre cei care au apucat sa îl joace. Toate publicațiile de specialitate, toti reviewurii și toti gamerii sunt înnebuniți de cât de bun este jocul. Legendara serie începută in 1986 de creatorul de pe atunci a jocurilor Donkey Kong si super Mario Bros, a dat startul unui nou tip de joc ce avea să inspire de-a lungul timpului multe alte creații. Shigeru Miyamoto este cel care a pus bazele iubitei francize iar Eiji Aonuma este cel care in prezent a dus la capăt realizarea celor mai noi titluri.

The Legend of Zelda, Tears of the Kingdom vine la 7 ani după lansarea de succes a predecesorului sau,Breath of the wild, care la vremea lui a uimit prin libertatea pe care o aveai in lumea deschisă pe care o puteai explora, facand titluri precum genshin impact sau Immortals felix rising sa copieze rețeta sa.

Peste lucrurile bune pe care le-a făcut Breath of the wild, tears of the Kingdom Adaugă mult mai multe elemente care face din lumea Hyrule, pe care prințesa Zelda o stăpânește să devină un gigant univers de explorare, manipulare inteligenta a obiectelor și de implicare in firul atrăgător al poveștii principale sau a chiar si a sidequesturilor deloc plictisitoare.

Link este eroul pe care va trebui să-l Dădăcești pentru a devenii puternic si pentru a-l putea învinge iar pe temutul rege demon Ganondorf care a dat peste cap ordinea universului ce ti-e dat sa-l explorezi.

Acum, de ce toată lumea e înnebunită de aceasta lansare?! In primul rând grija niponilor de a păstra rețeta neschimbată asupra titlurilor din franciza a făcut sa ofere același gust delicios marca nintendo care ii face pe fanii săi să ramana dependenți de lansările acestora. Apoi, mai este de luat in calcul si nevoia acută a industriei de gaming de jocuri stabile si jucabile care să nu te facă să te simți jefuit, după primirea unui produs neterminat după o precomandă de minim 70 de euro.

Bogdan este numele meu iar la Short tech News, am vorbit despre un joc ce promite cel puțin 100 de ore de jucat punând la calcul povestea principala si sidequesturile. Si se pare ca majoritatea celor care au alocat acest numar de timp spun ca a fost cu folos si recomanda tuturor sa-l încerce. Cel

Puțin ultimele doua parti din Seria the legend of zelda, poate reprezenta pentru mulți unul dintre putinele motive pentru care merita sa iti iei consola Nintendo switch. Iti oferă atat de multe lucruri de făcut si punând si durata la calcul, e posibil sa nu iti mai trebuiască nimic altceva. Eeee, asta ar zice un fan înrăit Nintendo, si in mare este adevărat! Consolele producătorului nipon cât si jocurile acestuia au mare baza de fani loiali ce contribua an de an la pastrarea tradiției jocurilor de acum intrate in legenda. Pana sata viitoare sa fie abonare si butonare! Pe curând!

#legendofzelda #tearsofthekingdom

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

Pentru colaborări vă aștept cu mail la bogdan.menci@gmail.com

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *