S5 Ep. 24 Cybertruck

Un nou episod din Short Tech News tocmai a început! Bogdan este numele meu iar azi vom vorbi despre o mașină electrică ce pare adusă tocmai din lumea Cyberpunk.

Tocmai l-ai auzit pe Elon Musk cum își lăuda noua sa mașină lansată în cadrul evenimentului de livrare al primelor camionete marca tesla de pe data de 30 noiembrie!

În 2019 miliardarul american prezenta un prototip al aceluiași autovehicul dar industria auto de atunci a fost sceptică în privința transformării acestuia într-un model de serie. Timpul a trecut iar încăpățânarea cu care ne-a obișnuit Musk, a dat roade livrând acum câteva zile primele masini către primii clienți.

În fine și acum există câteva dubii că proiectul în sine va genera aceeași cerere ca modelele cele mai vândute de la tesla. Apropo modelul Y vinde în medie 500 de unități pe lună doar în România. Nu am nici un dubiu ca dacă va începe cu adevărat producția în masă a camionetelor electrice americane, ca nu vor poposii pe meleagurile noastre și câteva bucăți indiferent de costurile lor. Iar în legătură cu acestea, cel mai ieftin model pornește din jurul prețului de 60000 de dolari, dar mai există alte două variante de 80000 și respectiv 100000. Și ce să vezi cele mai ieftine vor putea fi livrate abia din 2025 iar din 2024 fiind disponibile doar cele din gamele de preț superioare. Game denumite Cyberbeast, pentru că amândouă vin cu o putere destul de mare sub capota și cu o autonomie foarte bună. Spre exemplu cel mai mare preț îți aduce un sistem tri-motor care îți dezvoltă 845 de cai putere și poate atinge suta în aproximativ 2 secunde… iar autonomia va fi ușor peste 500 de km.

[ …a se continua în varianta audio… ]

Cumpără BlendJet folosind codul short din linkul https://zen.ai/shorttechnews

#cybertruck #tesla

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space #blendjet

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *