S7 Ep. 2 Adidașii mei, Nike X Hyperice

Uită de jordeni, uită de air-uri si de tag-uri exclusiviste pentru că, Nike X Hyperice îți pot oferi căldură și masaj fix din călcâi și pân’ la gleznă!

Păi cum? Cu ajutorul unui sistem dual-air denumit Normatec, care poate distribui aer cald in tot pantoful sport, oferind o senzație de ușurare piciorului. De asemnea compresia dinamică a aerului oferă o senzație de masaj. Aceste funcții ajută sportivii sa își facă o încălzire mai eficientă a gleznei și a mușchilor piciorului evitând astfel accidentări grave în timpul antrenamente sau meciurilor intense.

Adidașii ăștia i-a testat deja, starul din NBA-ul american, LeBron James și se declară foarte mulțumit de ei, și având în vedere ca celebrul atlet are una dintre cele mai inalte sărituri, aproximativ 40 de inchi, pare-se ca va crește această înălțime, pentru ca declara el despre noile încălțări ca-i ofera senzația de plutire pe aer, așa ca ne gândim, oare cat de sus va mai ajunge? Cu un picior în coș?

Oare m-ar fi ajutat și pe mine aceste încălțări în perioada când am vrut să mă apuc serios de alergat? Știi de ce? Pentru ca uite unii țopăie cat un metru înălțime iar alții ca mine, calcă strâmb o secundă și stau întinși o săptămână.

Pe lângă încălțămintea inteligentă pe care apropo o poți sincroniza la ambele picioare să îți ofere aceleași senzații, mai există și o vest Nike din aceasi serie care cuprinde zone capabile să răcească sau să încălzească părți ale corpului.

echipamentul special se pare ca va fi lansat oficial în cadrul olimpiadei de la Paris unde aproximativ 100 de sportivi Nike îl vor utiliza crescându-i astfel și imaginea cat și valoarea! Ca mai apoi să ajungă și în magazinele de retail pentru toți doritorii.

Bogdan am fost eu și iată cum tehnologia, știe nu doar să pună senzori, chipuri și miliarde de tranzistori prin tot felul accesorii tech care să te monitorizeze într-una, ci de data asta să te ajute într-un mod foarte practic!

Ai fost la short tech news! Mulțumesc de prezență iar până data viitoare să fie mișcare! Pe curând!

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

podcast, tehnologie, it, games, newgames, shortnews, știri, news, tech, noutăți, TechnologyTheseDays, TechnologyRocks, technologynews, gamesnews, space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *