S5 Ep. 11 Playstation 5 Slim

Bine te-am găsit la short tech news! Aflăm în următoarele minute ce cadou ne-au pregătit cei de la Sony pentru sărbătorile de iarnă!

Dacă te gândeai pentru ce să îți strângi banii pentru cadoul de sub bradul doldora de globulețe de peste 2 luni, cei de la PlayStation tocmai ce ne-au făcut să rezervăm salariul pe o lună.

Acum câteva zile firma japoneză, a anunțat printr-un videoclip scurt publicat pe youtube noile console din generația a 5-a. Noi dar vechi pentru ca inafara de corpul tras prin inel de fotomodel restul rămâne neschimbat.

PlayStation 5 varianta mai subțire o să ajungă pe rafturile magazinelor de profil la finalul lui noiembrie. Și de data asta or să încapă mai multe console pe aceasi poliță pentru ca vor venii cu un corp mai subțire cu 30%. Partea hardware interioară nu a suferit modificări cu excepția unei optiuni cu loc de stocare mai mare. Acuma să sperăm că vor apărea cu adevărat și nu vor mai avea problemele existențiale ale variantei anterioare și nu riscăm să rămânem și anul ăsta fără cadoul visat. Deși, au trecut ani de când lumea se călca în picioare pentru o consolă PlayStation pentru a rezolva cadoul suprem pentru copii de Crăciun, cei care și-au dorit un PlayStation 5 în ultimii ani le-a fost greu să le prindă măcar și umbra lor de pe raft dapăi să poată promite cuiva că vor fii în sacul moșului.

[ …a se continua în varianta audio… ]

Cumpără BlendJet folosind codul short din linkul https://zen.ai/shorttechnews

#playstation5 #playstation5slim #sony

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space #blendjet

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *