S4 Ep. 51 #bestphonesforever (Google rants over Iphone)

Google încearcă de jumătate de lună să facă miștouri si caterincă de golden boy-ul american in materie de smartphone. Pixel vs IPhone, sau in viziunea celor de la Alphabet, tinerețea vs bătrânețea.

#bestphonesforever gen #bestfriendsforever sunt câteva videoclipuri create de cei de la Google pentru a scoate în evidență anumite caracteristici pe care telefoanele lor Pixel le au în comparație cu cele de la Apple.

Momentan sunt 6 episoade pe care le poti urmării pe contul Made By Google de pe YouTube și fiecare dintre ele prezintă câte o funcție pe care iPhone-ul si-ar dori să o aibă.

Și o prezintă atât de copilărește că nu ai cum să te superi pe glumele lor. Deși cam aceeași strategie au încercat și cei de la Samsung în urmă cu câțiva ani, dar nu știu ce impact a avut asupra vânzărilor, după ce se vede în piață a fost un Exercițiu mai mult de imagine.

Așa cum spuneam în urmă cu câteva episoade, după ultimul eveniment google, aceștia încearcă  prin seria proprie de telefoane Pixel, să creeze imaginea unui nou simbol pe piața de smartphone-uri, care să uimească utilizatorii și care să devină noul statement in materie de tehnologie de buzunar, așa cum iPhone-urile au reprezentat generații întregi, până când și acestea au ajuns să inunde piața cu multiplele modele și versiuni, făcându-le să nu mai fie deloc exclusiviste. Lucru menționat din primul videoclip, cand Pixel se miră de prietenul său IPhone, că a împlinit deja 14 ani, the Big one four și cum speră să devină și el la fel de popular.

[ …a se continua în varianta audio… ]

Cumpără BlendJet folosind codul short  din linkul https://zen.ai/shorttechnews

#bestphonesforever #googlevsapple #pixelvsiphone

bogdanmenci.ro | youtube | Spotif y | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space #blendjet

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *