S4 Ep. 46 Festivaleee.. jocuri avveeemm

Punem puțin deoparte știrile despre Apple și ne uitam puțin spre cele cu jocuri .

Summer Game fest al celebrului geoff keighley (pentru cei care nu-l cunosc este cel din spatele premierii anuale, Game Of The Year) a dat vara aceasta startul unei serii de evenimente dedicate fanilor jocurilor electronice.

La jumătatea anului cei mai mari producatori dar si câțiva dintre cei mici developeri, își prezintă creațiile viitoare care vor fi așezate pe rafturile digitale sau fizice ale magazinelor de profil.

Dacă neversea, untold sau electric castle reprezintă pentru party people motivele pentru o vara incendiară, atunci Summer Game fest, Future Games Show Summer, Xbox Games Showcase, Ubisoft Forward si Capcom Showcase îi duc pe gameri într-un fel de Nirvana unde-si vor găsii motivele pentru a zării an de an curcubeul RGB dar și liniștea sufletească a joystickului că tastele și butoanele sale vor avea ce zornăi pe cele mai faine lansări ale acestui an.

Mă rog, numărul evenimentelor este mai mare, dar cele menționate de mine cuprind cele mai importante si așteptate titluri din industrie, nemaiamintind și showcaseul celor de la Sony din Mai, unde sa fim sinceri s-a furat startul si au fost anunțate câteva jocuri care au fost cumva reanunțate si in cadrul următoarelor show-uri.

Mna, in lipsa E3-ului, s-a creat asa o salată cu de toate in mediul online, făcând companiile să își facă propriile spectacole de lansări. Dacă e să estimăm numărul acestora, an de an cred că pot exista aproximativ și 100 de lansări virtuale ale creatorilor de jocuri, publicațiilor din domeniu și chiar ale producătorilor hardware si de console.

[ …a se continua în varianta audio… ]

Bogdan este numele meu iar in acest episod de Short Tech News  am decis strategia următoarelor două episoade. În primul ce va venii, pentru a fi cumva in continuarea acestuia, îți voi spune care dintre jocurile menționate zilele acestea merita din punctul meu de vedere așteptat cu adevărat cu entuziasm in viitor. Iar în următorul voi face o mică recapitulare asupra jocurilor deja lansate in prima parte a acestui an, având in vedere că am atins deja borna pe care este inscripționată luna a 6-a. Eu zic că în ciuda a câtorva titluri care au fost lansate cu ceva defecte si de la care se aveau așteptări majore, au existat și alte jocuri ce deja au făcut furori și care cred eu pot ajunge pe lista scurtă a nominalizaților la titlul de GOTY, și sincer din ce am văzut până acum nici viitoarea jumătate de an nu se va lasă mai prejos și va aduce cu ea câțiva pretendenți valoroși.

#summergamefest #xboxgamesshowcase #newreleases #games #ubisoftforward

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *