S4 Ep. 33 Jocuri Offline Pentru Smartphone-uri

Gata vine vacanta cu trenu de Franța! Ma rog, de constanta mai degrabă la noi, pentru ca in mini vacanta asta de 1 mai toate drumurile si căile ferate vor fi folosite in direcția festivalelor de la malul marii.
Daar drumul este anevoios uneori si stii cum e cu internetul la Drum
Lung, nu e niciodată constant si te poate lasă atunci cand iti este lumea mai Draga. Aici ma refer la fazele din jocurile multiplayer care sigur te fac sa arunci telefonul de podea cand acum o secunda erai bine mercii in viata si hop, clipești puțin, pica oleaca semnalul si cand te uiți mai atent ai ajuns in timpul in care aștepți sa reînvii.
Asa ca iti recomand 3 joculețe pentru telefonul mobil care nu-ti vor scoate fire albe din cauza asta dar care vor putea sa te țină ocupat și distrat tot drumul fara a fi nevoie de o conexiune la internet.
Prima recomandare se numește Crossy road. Jocul lansat in 2014, se află în continuare in topurile alegerilor utilizatorilor de smartphone-uri. Strategia este simpla, inițial ai un puiuț pe care trebuie sa îl treci strada si să-l ferești de mașinile de pe sosea, apoi lucrurile se mai complică și va trebui să fii mai iute de deget pentru a evita sa te calce trenul, sa te înece apa sau sa te ia in zbor vulturul pentru ca tragi de timp. Scopul este sa acumulezi scor din ce in ce mai mare. Cu punctele acumulate poti câștiga noi caractere, spre exemplu un pinguin, un polițist sau orice altceva le-a mai trecut prin minte dezvoltatorilor. Grafica este una sub formă de cuburi tridimensionale, care mai poarta si numele de voxel graphic.
Smashy Road wanted 2 este un alt joculet cu grafica 3D de tip voxel si care sigur te va distra maxim. Este un joc de curse distractiv iar Scopul tău este să fugi de lege cât mai mult posibil într-o urmărire polițistă de mare viteză. Acest joc arcade îți oferă diferite vehicule pe care le poți debloca și conduce pe măsură ce eviți să lovești traficul, clădirile și alte obstacole care apar din senin. Poți explora o lume deschisă, sări în orice vehicul întâlnești și să îți personalizezi mașinile.
Primele doua sint disponibile atat pentru iOS cât si pentru Android însă ultima recomandare este doar pentru cei cu iPhone. Aceleași caracteristici esențiale, grafica 3D formată din cuburi precum lego, mecanici simple de joc, mașini implicate si personaje haioase.mr traffic te face polițist la rutieră si te amplasează in mijlocul unei intersecții care pare trasa la indigo cu ce gasim pe la noi prin orașe. Scopul tău este sa fluidizezi traficul si sa eviti tragicul! Mult succes dorele!
Si ca tot am recomandat jocuri in care mașinile sunt personajele principale, dau si o mențiune de onoare, legendarului Asphalt 8, care cu peste 300 de modele de mașini sportive iti permite sa te întreci prin 75 de trasee, iar totul intro grafica 3D excepțională pentru dispozitivele mobile, nu cubulețe, nu voxeli, ci mii de triunghiuri care unite dau formele cele mai ondulate ale care celor mai frumoase si puternice mașini de curse. Iar caracteristica sa cea mai importantă, este ca e singurul joc din seria asphalt care se poate juca si fara conexiune la internet.
De fapt toate cele 4 jocuri menționate de mine la rubrica Short tech News, pot fi jucate fara sa stai cu grija conexiunilor 3G, 4g sau 5G, uneori inexistente prin zonele mai întinse de Câmpie ale României.

Minivacanța plăcută si pana data viitoare sa fie butonare pe curând!

#mrstraffic #asphalt8 #offline #crossyroad #smashyroad2wanted

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

Pentru colaborări vă aștept cu mail la bogdan.menci@gmail.com

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *