S4 Ep. 29 The Super Mario Bros movie & Best Nintendo Switch

Un alt joc popular ajunge in lumina reflectoarelor din cinematografe. Super Mario Bros Movie, este rezultatul dintre colaborările pe care Nintendo, compania mama a celebrei francize Mario, le-a avut cu doua dintre cele mai importante studiouri de filme, universal picture si Illuminatiion.

Filmul rulează deja in cinematografe dar dacă apuci să îl vezi iar tu si prichindelul tău începeti să va doriti mai mult decât o vizionare cinematografică, e limpede ca trebuie sa pui mâna pe o consola Nintendo switch. Te poti transforma in iepuras si hop! In locul ouălelor din coșuleț să apară cea mai populară consolă mobilă de jocuri. Copilul a vrut!

Apărută pentru prima data in 2017, in cei 6 ani de activitate a sa, a atins un numar record de vanzari. 122 de milioane de unități vândute in întreaga lume. Exista momentan 3 tipuri de Nintendo switch… varianta originala, oled si cea lite. Primele doua sunt foarte similare din punct de vedere al sistemului, având o baza care servește pentru momentele cand se vrea conectarea la dispozitivele externe precum televizor sau un monitor mai mare dar si două joy con-uri detașabile de display-ul său de aproape 7 inch. Display care difera între variante, una dintre ele primind superiorul panel de tip OLED dar fara sa primeasca îmbunătățiri pe partea de hardware interior.

Varianta Nintendo switch lite are un format mai adunat si vine fara controllere detașabile. versiunea lite este totusi compatibila cu majoritatea jocurilor din librăria celor de la Nintendo, facand exceptie doar cele cateva pe care nu le poti juca in mod handled.

Sunt peste 4000 de jocuri in librăria japonezilor disponibile pentru consolele sale. Unele se pot gasi si sub forma de cartușe iar altele pot fi accesate doar prin abonamentul lor Nintendo switch online.

Acum 2 ani, Nintendo promitea fanilor încă 5 ani de viață dedicată consolelor sale, iar daca dezvoltatorii de jocuri vor oferii in continuare titluri compatibile cu Nintendo switch, o investiție acum intr-o astfel de achiziție pare a fi in continuare o alegere sigura. Iar asta înseamnă cel puțin încă 3 ani de bunătăți pentru ea. Niponii declarând ca momentan nu exista o noua consola care sa fie lansată prea curand.

Dar, totusi trebuie ținut cont ca hardware-ul sau are o vechime considerabila si trebuie având in vedere si faptul ca Sony si Microsoft au lansat deja modele mult mai puternice, actualizate. Iar cu apariția unor rivali direcți precum stramdeck, eu nu exclud posibilitatea ca totusi mai devreme decât se anticipează, sa apara ca de nicaieri o varianta noua, gen pro sau ultimate sau ceva de genul in care să existe hardware capabil de ceva grafica NexT gen lăsând in urma actualele jucării.

Jucării ce vor ajunge usor usor sa fie ignorate de producatorii din industria de gaming. Tocmai de aceea zic aici la Short tech News ca una dintre cele mai bune alegeri ar fi sa verifici prețurile acestor dispozitive chiar si la mâna a doua. Sa Reușești sq iei un switch varianta lite in jurul valorii de 100 de euro este chilipir curat. Totusi variantele normale de switch si modelele oled oferă versatilitatea controalelor detașabile si iti da posibilitatea de jocuri Multiplayer cu prietenii din aceasi camera. Pe acestea in schimb as cauta oferte bune in magazinele de retailer prețurile lor nefiind semnificativ mai mari fata de cele gasite pe piata celor deja utilizate. Bogdan aeste numele meu si sper ca Iepurașul sa-ti aducă printre ousoarele din Cos si ceva care să-ti bucure inima! Sa avem un paste luminat si spor la jucat! Pe curând!

#supermariobrosmovie #nintendo #universalpicture #nintendoswitch #nintendoswitchlite

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

Pentru colaborări vă aștept cu ma

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

podcast, tehnologie, it, games, newgames, shortnews, știri, news, tech, noutăți, TechnologyTheseDays, TechnologyRocks, technologynews, gamesnews, space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *