S4 Ep. 12 Dead Space

Franciza care a definit modul science fiction horror al jocurilor moderne, a primit o refacere pentru primul titlu din seria sa.

Visceral games a creat pentru Electronic Arts acum 15 ani prima parte din trilogia celebră.

De fapt, acea lansare din 2008 este cea care a oferit celebritatea, deschizând atunci ușa jucătorilor către o poveste sf de groază transpusă pe ecranele calculatoarelor printr-o grafică ce impresiona la vremea acea.

În 2023 originalul, Dead Space, revine spre deliciul fanilor reconstruit în grafica noului Engine, Frostbite, iar cei de la Motive Studio demonstrează că știu să preia o ștafetă deja câștigătoare și să-i păstreze valoarea. Noua variantă merge pe aceeași linie a poveștii, în care Isaac Clarke un inginer spațial, trebuie să investigheze ce se întâmpla la bordul navei spațiale USG Ishimura. Acesta primește un semnal de ajutor de la fosta sa iubită, membră a echipajului inrolat pe nava minieră care a avut nenorocul de a primii la bordul său un artefact periculos pe nume Marker.

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație!

https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#deadspace

Mă puteți urmări pe următoarele canale de podcast:

Spotify Apple Podcasts YouTube

Pe Social Media: Facebook, Twitter, Instagram & bogdanmenci.ro

La Radio Terra în Online și pe frecvența zonei Medgidia-Fetești: 95,60 MHz FM

Pentru colaborări vă aștept cu mail la bogdan.menci@gmail.com

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *