S7 Ep. 6 the Samsung Galaxy 07.24

Galaxy z flip și z fold 6 au fost cele două device-uri despre care lumea era dornică să afle ce îmbunătățiri au primit! Păi, cam ce era normal, un procesor nou și mai puternic, o cameră puțin mai performantă și cam același display grozav ca și până acum. A și funcțiile alea, chipurile deștepte, de inteligență artificială, care aveau cum să lipsească din arsenalul acestor dispozitive de top.

Pe mine la pliabile însă m-a interesat să aflu cum și cat de rezistente le-au făcut în caracteristica lor unica, de a se îndoi.

Eu recunosc ca de aș deține așa ceva sigur m-aș fi pricopsit cu un tic, de tip, deschide închide deschide închide, de ar crede saracu telefon ca se află pe banca de probe. Și anul acesta foldul primește o balama nouă, care va fi și mai fiabilă dar care va permite deschiderea mai plată a telefonului. Un obiectiv major al producătorilor de pliabile va fi mereu îndepărtarea totală a celei adâncituri de pe mijlocul displayului. Ca aspect, varianta Galaxy fold a avut parte de ceva schimbări precum îngustarea marginii ecranului și reducerea acestuia în dimensiuni și greutate. Din păcate flipul nu a primit modificări notabile ci dimpotrivă, displayul exterior de doar 3,4” a rămas la fel, plasând astfel dispozitivul în urma rivalului său Motorola razr plus de anul acesta.

Prețul lor a suferit cea mai mare schimbare, o majorare! Dar! variantele de bază vin acum cu un minim de 512 gb stocare și 12 gb de RAM. Așa ca e cumva justificată treaba.

Așadar, mari schimbări pe partea de foldebeles nu există, însă pe partea de wearables treburile stau altfel.

A fost prezentat Galaxy Ring! Inelul inteligent marca Samsung ce vrea să concureze cu oura ring, veteranul categoriei. Inel care îți va permite să îți monitorizezi bătăile inimii, temperatura corpului, calitatea somnului și activitățile sportive. Va veni în 3 culori, negru, auriu și argintiu dar vei putea să alegi și din 9 dimensiuni ale sale. Bateria în funcție de de mărimea sa poate țina până la 7 zile. Prețul

Unei astfel de jucării va fi în jurul a 400 de dolari.

La concurenta cu acest inel deștept a fost lansat și Galaxy Watch Ultra. Mno, nu-l porți pe deget ci la încheietura, logic și pare în mare o clonă a rivalului sau Apple Watch Ultra, în special corpul sau ușor pătrat. Promite cea mai mare autonomie dintre smartwatchurile Samsung, 100 de ore în modul de power saving, cel mai avansat senzor bioactiv, gps dual frequencies și funcții activate prin gesturi de tipul double pinch. Adică aplici ceva ciupituri iar el Îți va deschide sau închide anumite funcții. Gimmick de care beneficiază și Galaxy ring.

Au mai apărut și noile căști, Samsung Galaxy buds 3 și buds pro. 180 de dolari și respectiv 250 de dolari… Ghici ce și acestea semăna izbitor cu cele marca Apple. Îmi pare rău să văd îndepărtarea de stilul lor original. Deși varianta pro, au lumini exterioare care arată destul de cool și indică doar conectivitatea lor cu bluetoothul. Pe altă parte, calitatea sunetului și confortul purtării lor s-au îmbunătățit. E normal, de la generație la generație să fie evoluție…

Au mai fost și alte anunțuri speciale mai ales pe partea colaborării cu Google pentru integrarea AI-ului Gemini.

Momentan cam atât despre noutățile aduse de evenimentul Samsung Galaxy unpack din Iulie anul acesta.

În episoadele viitoare sigur vom mai revenii cu mai multe detalii. Ai fost la short tech News îți mulțumesc de prezența! Pe curând!

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

podcast, tehnologie, it, games, newgames, shortnews, știri, news, tech, noutăți, TechnologyTheseDays, TechnologyRocks, technologynews, gamesnews, space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *