S6 Ep .6 Asus ROG Phone 8

Octogenarul telefon al celor de la Asus, din seria celebra republic of gamers a fost lansat cu câteva saptamabni în urma.

La short tech news aflăm de ce are o stea în frunte, chiar dacă după el tocmai ce s-a lansat o întreaga galaxie Samsung.

Chiar dacă în zilele noastre telefoanele de gaming fac parte din portofoliul mai multor producători și chiar dacă și mai multe sunt și cele care din noiembrie anul trecut au început să se motorizeze cu ajutorul noului procesor Snapdragon 8 gen 3, jucăria celor de la ASUS, are un pedigrii aparte.

Nici un alt produs dedicat gamingului nu oferă mândria și satisfacția pe care o oferă jucătorilor produsele care au inscripționate logo-ul celor de la ROG.

Și ca să fie în ton cu noile designuri ale laptopurilor sale, Asus a decis ca trebuie și pentru telefoanele din portofoliul de gaming, să aducă un look mai serios si mai modern. După părerea mea, este o alegere bună, pentru ca asa pot accesa și o parte din clienții care caută ceva puternic dar să nu pară dedicat copiilor în felul în care este desenat.

Și iaca ASUS rog phone 8 și 8 pro au văzut lumina primelor comenzi într-un șasiu complet refăcut, mai subțire și mai cuminte decât cele ale modelelor anterioare. Chiar dacă varianta simplă 8 are totuși ceva margine mai lucioasă și un logo ușor mai colorat pe spatele sau, varianta pro, este de un negru mat foarte atrăgător, animat într-o parte de o zonă numită Animevision, adică o matrice cu 341 de minileduri albe pe care le poți programa să ofere orice mini animație îți dorești. Pot fii de asemenea oprite total.

Cat despre ecrane, 165 de hz rata de refresh, full hd plus rezoluție și o luminozitate maximă de 2400 de niti. Displayurile folosite acum au reușit să fie integrate în șasiul telefonului în așa fel încât să ocupa 94% din suprafața ecranului făcând marginile laterale să fie foarte subțiri în comparație cu cele din anii precendenți. Ce mai ecrane dedicate gamingului. Să nu mai vorbesc și de ip68 ratingul care certifică rezistența la scufundare și condiții extreme.

Există 2 porturi USB tip C, care să îți permită încărcarea din poziția cea mai potrivită ție în timpul jocului. Unul dintre ele fiind chiar display port. Și este unul dintre puținele telefoane care încă mai are jack pentru căști.

Interiorul este construit în așa fel încât răcirea să fie cea mai potrivită iar procesorul Snapdragon 8 gen 3 să aibă temperatura potrivira chiar și în sesiuni mai lungi de joacă. . Procesorul este Unul dintre cele mai performante realizate pe arhitectura ARM și mai ales pe 4 nm. Când vorbești de dispozitive performante cu android, chipset urile celor de la Snapdragon sunt prima alegere a producătorilor. Iar anul acesta, chiar dacă cei de la Apple au un procesor pe 3 nm, au în sfârșit un competitor pe măsură.

Telefoanele celor de la Asus au scos în benchmarkurile AnTuTu, GeekBench sau 3D Mark scoruri care le plasează de foarte multe ori în vârful lanțului trofic. Dar sunt doar teste sintetice, care îți arată cum ar fii viața dacă totul ar functiona în modul lor ideal de a testa. Au întrecut iPhone 15 pro și chiar Samsung s24 ultra Însă, dacă nu le iei doar pentru a te juca, softwareul mult mai bine optimizat ale celor două modele vor face diferențele din teste să pară nefolositoare.

Procesorul este secondat în varianta cea mai de vârf de 24 de gb de RAM si 1 tb stocare. Susținut în pachetul cel

Mai scump și de un cooler extern active cooler x care te păzește de temperaturi ridicate și după sesiuni prea lungi de jucat.

Anul trecut tocmai asta mă gândeam ce mult a avansat gamingul pe dispozitivele mobile și încă cum o să o mai facă de acum încolo! În curând datorită procesoarelor din ce în ce mai eficiente pe partea de consum energetic, nu o să ne mai trebuiască zgomotoasele coolere icare dau impresia ca trebuie să răcească un balaur ce scuipă foc prin carcasă.

Chiar dacă și pe partea de fotografie stă bine, oferind stabilizare optică de tip gimbal, competitorii săi au avantajul softwareului mult mai capabil în procesarea imaginilor.

Asus rog phone 8 și 8 pro ies în față prin nimic altceva decât prin designul mai modern și puterea brută pe care o oferă

Cu cea mai mare încântare tuturor gamerilor și de data aceasta, nu numai.

Bun, short tech News ia sfârșit dar până data viitoare bogdan îți spune să fie butonare!

Pe curând!

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

podcast, tehnologie, it, games, newgames, shortnews, știri, news, tech, noutăți, TechnologyTheseDays, TechnologyRocks, technologynews, gamesnews, space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *