S6 Ep. 31 Boring Phone

Hai ca e o gluma! Cred ca ai băut prea multe beri și vezi știrile greșit!

Eee pot spune ca e pe jumătate adevărat. Berarii de la heineken au făcut un parteneriat cu cei de la Bodega, un celebru retailer de haine pentru o campanie în care se promovează spiritul social dispărut din mediul offline.

Ce s-au gândit ei, hai să nu mai bem bere singuri ca triștii, mă rog singuri în sensul ca fiecare în colțișorul său cu sticla și cu ochii în telefonul propriu cufundat în aplicațiile de socializare online. Hai să o facem mai old School! Ca în vremurile când telefoanele erau folosite doar la convorbiri iar singura funcție socială cu adevărat era doar sms-ul. Nu tu seen sau last seen, nu tu typing și nu tu send sau unsend. Te chinuiai să te încadrezi în cele 160 de caractere ca să spui tot ce ai pe suflet și așteptai cu nerăbdare răspunsul fără a fi nevoit să stai fixat cu ochii în el pentru ca oricum nu aflai alte detalii.

Asadar, cele doua mari companii au lansat telefonul Boring Phone. În traducere ar însemna, telefonul plictisitor. Au pus pe cei de la HMD, adică producătorii Nokia să modifice un exemplar vechi cu clapetă într-un dispozitiv care să fie extrem de simplu ca în vremurile de acum mai bine de două decenii. Atunci când snake era regele jocurile mobile și când aveai un ringtone diferit te făcea cel mai cool din gașca ta. Boring Phone va fii produs într-o ediție limitată de 5000 de exemplare și probabil se va da în urma unui concurs heineken.

Au apărut 3 videoclipuri în care prezintă cele mai importante calități ale sale. Nu are aplicația hărți instalată, nici camera hd și nici aplicații social media. În fiecare dintre ele interacțiunea socială dintre persoane alături de tine fizic este scoasă în evidență și ne îndeamnă la a ne bucura mai mult de evenimentele petrecute în jurul nostru decât să stăm mereu conectați în ecranele telefoanelor.

Însă, telefonul nu va fii atât de plictisitor el fiind branduit în culorile mărcii heineken cu o carcasă transparentă și cu animații monocrome dedicate. Dispozitivul este în fapt un nokia 2660 flip ce are camera foto de 0.3 mp și un ecran qvga de doar 1,77 inchi. Are și conectivitate 3G/4g este și dual sim dar nu are acces la internet.

Exact ca în vremurile de demult!

Ți-ai mai lua în prezent un astfel de telefon? Ai putea sta departe de accesul la mail, Facebook, Instagram, youtube sau whatsapp?

Bogdan am fost eu iar la short tech news îți mulțumesc de atenția pe care am reușit să ți-o captez pentru aceste câteva minute! Până data viitoare să fie mai puțină butonare!

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

podcast, tehnologie, it, games, newgames, shortnews, știri, news, tech, noutăți, TechnologyTheseDays, TechnologyRocks, technologynews, gamesnews, space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *