S5 Ep. 30 Christmas Party!

S5 Ep. 30 christmas party!

Crăciun fericit! Asta e urarea cea venit! Prin short tech news a sosit! Bogdan colindătorul a poposit!

M-am tot gândit sa îți zic despre ce trăsnăi cu zurgălăi au mai apărut prin lumea asta a tehnologiei dar am zis ca mai bine totul sa fie pe bucurie! Si daca am zis de bucurie zilele astea sigur o găsim in bucătărie!

Nu-ti face griji nu o să-ți recomand vreun mixer electric și nici vreun soi de alt gadget mirific… și chiar de aș vrea să-ți recomand sigur nu găsești deschis zilele astea nici la magazine și nici la curieri să-ți le livreze! Îți voi povestii despre ceva ce poți încerca în confortul casei tale, chiar mai aproape, în mâinile dumitale! Dacă nu ne facem degetele precum cârnații din farfurie iaca ceva joculețe faine de încercat pe telefonul mobil! Știi tu între pauzele de masă pentru a putea face loc după salata boeuf și sarmalelor!

Dacă ai abonament la Netflix e perfect! De aproximativ două săptămâni poți instala gratuit din aplicația de mobil trilogia GTA remasterizată! Vei avea șansa să redescoperi orașele celebre din poate cele mai iubite jocuri din deceniile trecute. GTA 3, Vice City sau San Andreas au fost portate și pentru dispozitivele mobile. Nu te aștepta să ruleze brici dacă ai vreun telefon mai entry level dar este o apariție bine venită pe meleagurile jocurilor mobile. Aceste titluri au fost emblematice ca story line și grafica la timpul lor, nu degeaba până și GTA 5 este încă jucat de sute de mii de useri lunar iar hype-ul pentru titlul al 6-lea a depășit orice așteptări. Apropo de grafică, pe ecranele noastre mititele de aproximativ 6 și puțini inchi nu se vor simții așa rău toții anii ce au trecut peste ele. Cei care nu aveți Netflix titluri sunt disponibile cu bani.

Football manager 2024 are si el o varianta disponibilă pentru partea de mobile Acest simulator legendar de sport, îți permite să intri în pielea unui manager al cărui club de fotbal vrei tu. Fie ca alegi să joci cu UTA Arad sau cu Barcelona, ai libertatea de a face ce schimbări vrei tu la echipă. Transferuri, numiri de antrenori, stiluri de antrenament, tactici de joc și schimbări la pauză și declarații a la Gigi Becali, toate sunt la îndemâna. Jocul este disponibil si cu plata și fără dacă există acel abonament la Netflix, și țin să menționez asta doar pentru ca știu ca mulți îl aveți. De altfel costurile nu-s așa mari mai ales dacă vrei ceva fără reclame și alte chestii ciudate ca la variantele free. Jocul este base turn, adică dai majoritatea timpului dai doar click, perfect pentru fanii fotbalului și pentru cei care nu vor să dea jos lebarul de pe degete.

Ptr cei care vor cu adevărat să li se facă foame iar în timp scurt, îți recomand unul dintre favoritele mele, Subway surf! Acesta este gratuit indiferent de pe ce platforma îl Îinstalezi. Incearcă să alergi printre trenurile care îți blochează calea sau care vin către tine amenințător. Vei alerga din ce în ce mai rapid iar un câine și polițist de la transporturit va urmării în caz de te împiedici de vreun obstacol! Skinuri de sezon și orașe mereu schimbate și nu necesită mereu update uri de ordinul Giga!

Cam atât pentru ediția aceasta de short tech news! Scopul meu a fost să apuc să iti urez cele mai călduroase momente alături de cei dragi și indiferent de ce bucățică de tehnologie ții în brațe, dacă are o cameră atașată, folosește-o acum pentru a imortaliza cele mai largi zambete din an!

Sărbători minunate! Pe curând!

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify  | ApplePodcasts 

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci 

 #podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space #blendjet

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *