S5 Ep. 13 OnePlus Open

Bogdan numele meu și ne aflăm la rubrica de tehnologie, short tech news!

În acest episodi! OnePlus open este Telefonul pliabil de la Oppo care vrea să devină alternativa demnă de luat în seamă la allmighty king of foldebeles, Samsung fold z5.

And it is truly open, reclama telefonului are dreptate în privința deschiderii sale mai ales pe partea de disponibilitate. În comparație cu fratele său geamăn, Oppo Find 3, lansat în aceasi zi, oneplus open este destinat tuturor piețelor, mai ales ca brandul respectiv își construise deja baza de clienți globali înainte de a fi preluat de cei de la BBK electronics, firma mamă sub care se află cele două mărci.

Apropo de deschidere, pliabilul are mecanismul ce pune în funcțiune balamaua, certificat TUV Rheinland pentru o rezistență la 1 milion de utilizări, adică este garantat aproape 10 ani de folosire normală. Iar asta datorită componentelor făcute dintr-un aliaj, denumit cobalt-molibden, cu o rezistență de 4 ori mai mare decât a oțelului. De asemenea șasiul pe care stau toate componentele este din Titan și fibră de carbon făcându-l să fie cel mai ușor dispozitiv din categoria sa.

O altă certificare pe care a reușit să și-o asigure telefonul asiatic, este TUV SUD PENTRU cele 48 de luni de fluență ale sistemului. Adică, producatorul vrea să garanteze că cel puțin 2 ani de zile de acum încolo OnePlus open se va mișca la fel de performant ca în prima zi. Update-urile de soft sunt garantate 4 ani iar cele de siguranță 5 ani.

Ecranele, indiferent ca vorbim despre cel exterior de 6,31” sau de cel din interior de 7,82 “ sunt meșterite in asa fel încât să asigure cea mai bună experiență de vizualizare. Două superbe, fluid amoled, cu rezoluții de 2k, rate de refresh adaptabile de până la 120 de hz, o adâncime de culoare de 10 biti, spectru srgb, dci p3, dolby vision și pro xdr, caracteristici care efectiv nu mai lasă loc de alte îmbunătățiri. Îți spun sincer ecranele astea oferă opțiuni pe care momentan nici o platformă de streaming nu ți le poate da pe toate la olalalta.

[ …a se continua în varianta audio… ]

Cumpără BlendJet folosind codul short din linkul https://zen.ai/shorttechnews

#oneplusopen #oppo

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space #blendjet

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *