S4 Ep 40 Sony Playstation Event

Pasionați de gaming si fani ai consolelor!

PlayStation has spoken!

Sony Entertainment a prezentat zilele acestea cele mai noi dispozitive si jocuri ce vor fi lansate in 2023. Printre acestea se număra:

PlayStation va primii un nou companion pe numele său, project q remote play, consola portabila despre care a apărut zvonuri de cateva luni in urmă iar producatorul nipon precizează că aceasta va fi dedicată sesiunilor remote de utilizare a consolei principale și nu va permite și instalarea jocurilor pe ea. Nu se știe exact nici daca aceasta va putea fi folosita in afara rețelei in care este înscrisă consola mamă.

Portabilul PlayStation Va avea un lcd de 8 inchi blindat de doua parti ale unui controller dual sense. Acesta din urma având majoritatea funcțiilor pe care le regăsim si la original.

Au fost anunțate si noi căști sub forma unor buds-uri in ear care vor sa completeze gama dedicată mobilității pe care Sony o vizează mai nou. Bineînțeles asta in urma evenimentelor din ultimii doi ani cand producatorii de telefoane mobile, si cativa din industria de gaming precum cei de la Steam sau Nintendo au știut sa acapareze si sa monetizeze dorința utilizatorilor de a se juca on the go.

Au fost anunțate si jocuri pentru PSVR2 precum Beat Saber sau Resident Evil 4 Remake. Daca primul e mai domestic asa, al doilea titlu sigur o sa te facă sa tresari cand o sa dai bot in bot cu zombii din racoon city!

Apropo de spookie stuff Alan Wake 2 este anunțat pentru lansarea sa in Octombrie. Primul joc a fost considerat unul dintre cele mai bune ale genului horror action, facand a doua parte sa fie așteptata cu mare interes de cei cărora le place sa nu poata adormi liniștiti după o serie de gaming, care ar trebui sa fie fun! Brrr… se pare in schimb că va fi disponibil doar pe digital si va da cu spaima colecționarilor de discuri cu jocuri.

Revenind la lucruri mai vesele, our friendly neighborhood Spiderman, vine la dublu undeva prin toamna acestui an. Pustiul îmbrăcat in originaljl spider man, Miles Morales si Peter parker transformat de venom isi vor unii forțele pentru a pune capăt pericolului iminent ce urmează sa puna pe jar iar întreaga lume. Gameplayul prezentat in cadrul evenimentului arată ca PlayStation a păstrat rețeta de succes in momentele de confruntare cu inamicii, oferind combo-uri distractive si un control la fel usor de folosit pentru navigarea prin lumea sa deschisă.

Metal Gear solid primește si el un Remake iar Assasin’s creed mirage este anunțat oficial pentru lansare in Octombrie. Din scurtul demo prezentat am primit fix același feeling pe care primele titluri din serie mi le-a transmis. Mi s-a parut ca ubisoft, va păstra de data aceasta senzația pe care o aveai pe timpulcand Altair cutreiera străzile Damascului si a combinat-o cu mecanicile de gameplay din ultimele lansări.

Final Fantasy XVI a primit și el momentul sau binecuvenit de glorie si a agitat spiritele fanilor care abia așteaptă luptele pline de dinamism binecunoscute seriei. Fairgames, Neva, sword of the sea si Marathon sunt alte titluri menționate in showcaseul niponilor.
Bogdan este numele iar la Short tech News am prezentat cateva dintre anunțurile cheie pe care Sony le-a prezentat fanilor bunătățile de care or sa aibă parte in următoarea jumătate de an. Multumesc de prezenta! Pentru a ma susține te rog Abonează-te oriunde Asculți acest show iar pana data viitoare sa fie butonare!

#sonyplaystationevent2023 #ps5games

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

Pentru colaborări vă aștept cu mail la bogdan.menci@gmail.com

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *