S4 Ep. 30 Asus ROG Phone 7 si 7 Ultimate

ROG phone 7 si 7 ultimate sunt cele 2 modele lansate de Asus pe 13 aprilie. Un cadou de iepuraș binevenit împătimiților de jocuri. SI mai ales fanilor celebrei divzii Republic of gamers pe care firma taiwaneza a lansat-o in 2006 si care uite, ca usor usor, îi mai raman doar 3 ani pana la aniversarea lor de 20 de ani. Chiar daca par cifre aruncate la intamplare, ele sunt menite să devină cumva, martori ai unei generații de consumatori care au crescut in noua eră a culturi de gaming. Cultură care a făcut modurile multiplayer ale celor mai jucate titluri să se transforme în adevărate campionate de sport electronic. Și ca să fii competitiv, ție ca jucător îți trebuiesc cele mai bune atuuri. Iar republic of gamers, a vrut să fie acea republică care să te armeze cu dispozitive, componente, periferice și tot felul de accesorii menite să devină armele letale ale jucătorului din tine.

Telefoanele republic of gamers, adică rog prescurtat, ale celor de la Asus sunt create cu această menire. Să fie puternice, să aibă un sistem de răcire eficient și să fie distractive. Pentru că na, jucătorilor le place curcubeul RGB pe care il au ca sistem de lumini multe dintre produsele dedicate lor.

Asus Rog 7 si varianta sa ultimate sunt echipate cu cel mai puternic procesor al telefonoalero android, snapdragon 8 gen 2, iar alături de ultimele tipuri de memorii ram lpddr5x si de stocare flash UFS4.0, este clar că noile modele, vin cu mușchii pregătiți pentru a te susține in orice bătălie digitală. Însă, aceste specificații nu sunt unice, le regăsim si pe alte telefoane, dar ce vom regasii doar aici este sistemul avansat de răcire care permite o anduranță crescută și care nu va lăsa frameurile Per secundă să scadă nici după o perioadă bună de jucat. Este lesne de înțeles că un joc nu se termina după zece minute iar atunci când faci si streaming și mai esti și in vreo competiție trebuie să te asiguri că fluiditatea este la cote înalte. Apropo de asta vine si cu un ecran ce are o rata de refresh de 165 Hz si o luminozitate de 1500 de niti. Iar răcirea pe care am tot menționat-o, poate fi susținută și de AeroActive Cooler 7, care vine standard in pachetul variantei ultimate. Este un ventilator extern pe care-l atașezi pe spatele telefonului și care va disipa activ căldura. Exista si doua butoane tactile pe marginea laterala care pot fi configurare ca triggere asemeni celor de pe joysticurile dedicate consolelor si o îmbunătățire a sistemul de răspuns haptic prin vibrații zonale si pe diferite nivele de putere. Vine preinstalat cu un soft dedicat cu tot felul se optiuni pentru jocuri si de asemenea spatele are tot felul de linii si zone luminate RGB. Varianta ultimate vine pe spate si cu un mic display de 2” pentru diverse notificari sau animații.

Are si un setup de 3 camere dar senzorul învechit al celor de la Sony cele guvernează, nu este punctul cheie al acestor dispozitive.

Aceste telefoane, sunt pentru gameri sau pentru cei care iubesc stilul mai jucăuș al designurilor dedicate lor. Puterea, răcirea activă si alte gimmicuri specifice gamingului sunt punctele lor forte care le fac atractive intr-o gamă unde exista foarte puțin competitori, precum variantele celor de zte, sau xiaomi care sunt create pe baza aceleiași Rețete.

Bogdan este numele meu iar tu te-ai aflat la Short Tech News și sper că vei fi prezent in continuare pe aceasi frecventa radio chiar si in aceste zile de sărbătoare! Inca odata Hristos a înviat! Iar pana data viitoare sa fie butonare! Pe curând!

#rogphone7 #asus #gamingsmartphone #asusrogphone7ultimate #republicofgamers

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

Pentru colaborări vă aștept cu mail la bogdan.menci@gmail.com

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *