S3 Ep. 60 Jocuri bune la promotii si mai bune

Steam, epic store sau gog oferă reduceri însemnate începute dinaintea Crăciunului si care vor tine pana pe 2 sau chiar si 5 Ianuarie. Vei putea beneficia de reduceri însemnate de până la 75% la jocuri ce au făcut istorie an de an. In funcție de platformă vei putea asigura ceva titluri care merită să facă parte din colecția fiecărui jucător.

Recomandările mele ar fi:

Celebrul The witcher 3 complet edition cu tooate dlc-urile la pachet și cel mai important cu noul update grafic pentru generația actuală de console si placi grafice ce va face Lumea lui Gerard din Rivia să arate mult mai bine cu noile texturi, lumini si umbre demne de 2022. Nu vei da mai mult de 50 de lei pe el.

Franciza Metro, inspirată din romanul cu același nume scris de dmitry glukovski, detine 3 titluri într-un bundle atractiv. Un first person shooter ce se întâmpla intr-O lume postapocaliptică inspirată de zone si orașe rusești care sunt acum pline de creaturi monstruoase afectate de radiații. Metro 2033, metro last light si metro Exodus vin la pachet la un pret de chilipir.

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație!

https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#bestdeals #cheapgames #ofertejocuri #sales #reduceri

Mă puteți urmări pe următoarele canale de podcast:

Spotify Apple Podcasts YouTube

Pe Social Media: Facebook, Twitter, Instagram & bogdanmenci.ro

La Radio Terra în Online și pe frecvența zonei Medgidia-Fetești: 95,60 MHz FM

Pentru colaborări vă aștept cu mail la bogdan.menci@gmail.com

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *