S7 Ep. 4 RAZR 50 și Honor 200

Însă, până să ajungem în Galaxia Samsung, alte stele strălucitoare vor să ne atragă pe orbita lor. Și strălucitoare sunt pentru ca ecranele telefoanelor următoare au minim 3000 de niti luminozitate maximă iar majoritatea dintre ele au tot felul de certificări pentru a garanta realitatea culorilor pe care le folosesc.

Honor 200 pro, vine să fure coroana celor de la Huawei pe partea de fotografie, cu un mixt de display și camera care să îți asigure cele mai bune portrete.

Și de ce nu, mișcarea este una potrivită având în vedere că telefonul este folosit în mod special în cazuri de instantanee alături de prieteni, familie sau cunoscuți. Dintre toate dispozitivele de captat imagini, telefonul mi se pare cel mai orientat spre segmentul portret. Da, facem poze și la peisaje, clădiri, pisici, etc dar recunoaște ca cele pe care le prețuiești cel mai mult sunt acelea în care tu și prietenii tăi arătați cel mai bine. Mai ales ca sigur vreți ca imaginea să ajungă pe rețelele de socializare!

Așadar pe lângă procesorul de top Snapdragon 8s gen 3, vin 12 gb RAM și 512 gb memorie pentru a putea să îți stochezi portretele de top pe care ți le va produce setupul de trei camere cu câte 50 de megapixeli fiecare. Senzorul

Principal este destul de măricel 1/1.3 inchi și este susținut chiar de un sistem dual de stabilizare optică. Iar colaborarea cu studioul parizian celebru pentru portretele sale, Studio Harcourt, a dus la crearea unor funcții și optimizări ale telefonului pentru a realiza imagini deosebite.

Așa cum spuneam mai devreme, acest setup, Împreună cu ecranul certificat HDR și pentru acuratețea celor 1 miliard de nuanțe, face Honor 200 pro să fie un mic aparat semiprofesionist în mâna oricărui utilizator normal.

Dacă Honor 200 pro îl provoacă pe viitorul s25 Ultra la a scoate ceva mai bun pe partea de fotografie, este rândul să trecem la categoria de pliabile. Acolo unde, regele neîncoronat al categoriei, tocmai au lansat acum o săptămâna noile modele. Motorola razr 50 și razr 50 ultra fură startul în categoria unde principalul competitor se va numi Samsung Galaxy Z Flip 6.

Ce au special aceste telefoane Motorola? Păi în principiu or să fie mai ieftine decât competitorii săi. Razr 50 cu o performanță similară variantei razr 40 de anul trecut, data de o combinație între procesorul Mediatek Dimensity 7300X si 8 sau 12 gb de RAM. Pe partea de camere folosește aceasi principală ca de pe varianta ultra de anul acesta iar marea schimbare față de varianta vanilia de anul trecut o reprezintă trecerea de la display-ul micuț de pe exterior de 1.5 inchi la cel de 3,6inch. Așadar și la varianta ieftină te vei putea bucura de o experiență a pliabilelor indiferent dacă îl ții închis sau deschis.

Motorola razr 50 ultra vine în schimb, cu cel mai proaspăt procesor, Snapdragon 8s gen a 3-a. S-ul acela vine de la faptul ca acesta este optimizat pentru consum mai eficient de baterie dar și pentru utilizarea sa în susținerea funcțiilor AI pe care bineînțeles și acest telefon le are.

În fine acest AI, în opinia mea, in mare, inteligență artificială, reprezintă de fapt acei algoritmii pe care tot îi menționam și înainte de ne ajutau să facem diverse lucruri mai rapid și mai calitativ. Precum transformarea pozelor întunecate în unele luminoase. Acum apropo de asta, razr moto 50 Ultra promite și el printre cele mai bune portrete pentru ca fiind un pliabil vei putea folosi ecranul exterior și camera principală pentru a-ți face cele mai reușite selfie-uri.

Ziceam de preț, Motorola razr 50 se poate lua undeva în jurul la 4000 de lei iar varianta ultra cu tot cu reducerea de precomandă, îl poți scoate lejer la fix 1000 de euro. Iar oferta este bună pentru cei 512 gb memorie primiți și mai ales ca el a fost anunțat la o valoarea de pe 1600 de euro.

Variantele Samsung sigur vor depăși aceste valori dar merită să vedem cu cat și ce vor aduce ele în plus.

Până atunci vor mai trece câteva zile bune iar noi ne vom mai reauzi cu short tech news încă odată!

Până data viitoare să fie butonare! Pe curând!

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

podcast, tehnologie, it, games, newgames, shortnews, știri, news, tech, noutăți, TechnologyTheseDays, TechnologyRocks, technologynews, gamesnews, space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *