S7 Ep. 1 Nintendo Direct 2024

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom este probabil cel mai surprinzător joc dezvăluit în cadrul evenimentului de pe data de 19 iunie. Disponibil pentru precomanda, această parte din celebra serie legend of Zelda, oferă posibilitatea jucătorului să salveze oamenii din hyrule prin pielea prințesei Zelda. Domnișoara blondă pentru care de fel eroul link era cel de-și tocea sabia pentru salvarea regatului ei, va fi de data aceasta eroina ce-și va pune pielea în pericol. Mă rog, jocul nu va fi în stilul ultimelor două titluri mult apreciate, ci va fi într-un mod mai simplut de jucat, prințesa fiind nevoită să rezolve tot felul de puzzle-uri prin intermediul unor ecouri. Această abilitate îți va permite să creezi blocuri de apă, poduri, pietre sau orice altceva care să te ajute să treci mai departe peste orice obstacol și chiar inamici.

După succesul fantastic pe care l-au avut cu remasterizarea lansată anul trecut, cei de la Nintendo au decis să lanseze în 2025, continuarea cu nr 4 a celebrului metroid prime, cu numele beyond.

Împreună cu Samus Aran vei devenii cel mai cel bounty hunter spațial și vei avea parte de o nouă aventură de tip shooter.

Mario and luigi brothership va fi o nouă aventură în care cei mai celebrii frați din istoria jocurilor video te vor purta pe shipshape Island parte vapor parte insula și în care vei descoperii lumea Concordia!

Celebrii mustăcioși se vor întâlnii cu prieteni noi precum Connie si Snoutlet dar și cu eroi cunoscuți din regatul ciupercilor precum peach și Bowser. Jocul va fi lansat în noiembrie an acesta.

Cu 7 planșe și 110 mini jocuri, super Mario party jamboree va veni în octombrie și vei putea să alegi dintre joculețe în care să te joci alături de 20 de jucători online.

Basketball-ul va veni ca un update gratuit în cadrul jocului Nintendo switch sports iar maimuțica ce puternica va primii o variantă hd în titlul Donkey Kong country returns. Apărut inițial pentru Wii, remake-ul ce va apărea în ianuarie an viitor va avea 80 de level-uri în care singur sau împreună cu un player local, vei putea să parcurgi traseele aruncând cu butoaie și făcând pe maimuțele înfuriate!

Cam acestea au fost noutățile din cadrul Nintendo direct din aceasta rubrica de short tech news și na, poate pareaa sărăcuța listă având în vedere hiturile din anii precendenți precum Tears of the kingdom sau Breath of the wild, însa, fără îndoială și cele prezentate acum vor putea oferii ore bune de joacă și disctrafrie așa cum doar Nintendo știe să le facă!

Bogdan este numele meu și până data viitoare să fie, ai ghicit jucare!

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

podcast, tehnologie, it, games, newgames, shortnews, știri, news, tech, noutăți, TechnologyTheseDays, TechnologyRocks, technologynews, gamesnews, space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *