S6 Ep. 50 Summer game Fest 2024 (p2)

În episodul anterior am avut câteva titluri din liga mică a industriei, de data asta vom afla care sunt numele alea interesante prezentate în cadrul celor mai așteptate showcase-uri. precum Summer game Fest live, future games show, Xbox games Showcase, PC gaming show dar si Ubisoft forward.

Civilization VII este unul dintre primele jocuri mai importante anunțate și care a primit ca dată de lansare anul viitor. După aproape 8 ani de la ultimul civilization fanii seriei speră ca vor primii ceva diferit față de variantele anterioare. Genul său este strategie pe bază de ture si te pune în pielea unui conducător al națiunii pe care trebuie să o dezvolți și alături de care să domini lumea. A VI -a varianta a jocului este câștigătoare a multiple premii în lumea jocurilor de strategie, lume în care trebuie să recunoaștem în ultima vreme nu prea au mai existat alte variante demne de luat în seamă și nici nu prea a mai reprezentat un interes major pentru gammeri.

Cel mai cel joc shooter existent vreodată, care a definit genul și a căror lansări a oferit mereu ore bune de distracție și măcel, DOOM va primi o variantă pe stil medieval anul viitor intitutalata The Dark ages! Înarmat până în dinți vei fi direct răspunzător de eliminarea a zeci, sute de inamici în moduri infinit de creative.

Gears of war e-day este acel prequel pe care fanii seriei incepute in 2006 o să-l savureze pe nesaturate undeva prin 2026. Așadar după 20 de ani ni se va oferii povestea dinaintea primului joc și premisa de la care toată bătălia purtată în cele 5 jocuri lansate sub titlul de gears of war.

Call of Duty: Black Ops 6 a fost oficial prezentat și anunțat pentru octombrie anul acesta. Celebrul joc de acțiune shooter va fi lansat și în games pass din prima zi, ocazie de care jucătorii nu s-au bucurat niciodată cu celelalt titlu asemanator dar mult mai popular modern warfare.

Metal Gear Solid Delta, Dragon Age: The Veilguard, “Indiana Jones and the Great Circle, Microsoft Flight Simulator 2024 sau chiar și Anno 117: Pax Romana sunt alte titluri care au fost primite cu entuziasm de jucatori.

Ultimul pe care ti-l mentionez este Bogdan’s cross iar asta pentru ca de ce nu, poartă numele meu!

Este un joculet de acțiune și aventură în care un ursuleț care odinioară era un ciobănaș blând și blajin devine peste noapte unul dintre cavalerii cei mai importanți din perioada cruciadelor.

Eeee jocuri au tot fost anuntate și o să tot anunț aici la short tech News pentru ca între timp pe 18 iunie a fost ținut și Nintendo direct. Acel Showcase în care Mario și gașca celorlalți eroi primesc cele mai noi straie și povești. Asta într-un episod ulterior!

Bogdan este numele meu iar până data viitoare să fie jucare! Pe curând!

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

podcast, tehnologie, it, games, newgames, shortnews, știri, news, tech, noutăți, TechnologyTheseDays, TechnologyRocks, technologynews, gamesnews, space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *