S6 Ep. 37 May the 4 Be with you

May the force be with you! zise maestrul Jedi obi wan kenobi pentru a întări spiritul micuțului padawan Luke Skywalker! O replică celebră, ce a prins pe tot mapamondul, în toate colțurile sale.

Până in august atunci când va apărea jocul Star Wars Outlaws, primul de tip open world din seria lansată până acum, am zis să ne delectăm cu un joc tot Star Wars dar pentru dispozitivele mobile.

Vei vedea ca sunt tot felul de variante, printre care si una de pinball, de colectat carti, de jucat online si asa mai departe. Insa mie unul mi s-a parut important acesta…

Star Wars: the complete saga, varianta Lego. Îți va aduce la degetele tale puterea eroilor din primele 6 episoade ale binecunoscutei francize. Trilogia originală dar și cea imediat următoare conțin elementele centrale ale narațiunii ce au captivat imaginația cinefililor. Tocmai pe asta se va baza și jocul acesta. În stilul grafic caracteristic dar și plin de umor, varianta Lego, te va purta prin cele 6 capitole ale poveștii.

36 de niveluri și aproximativ 120 de caractere fac acest joc să fie unul foarte bogat în conținut din punct de vedere al poveștii. Orice vei tăia cu sabia Jedi sau orice vei împușca se va dezmembra în părți de Lego. Selectarea eroilor în timpul jocului este foarte ușoară, mulți dintre ei având abilități diferite. Până și în legătură cu controlul vei putea alege între clasic și touchscreen.

LEGO Star Wars: The Complete Saga a apărut prima dată în 2007 iar de-a lungul timpului a fost portat pentru aproape toate dispozitivele și consolele existente. Iaca îl găsim de ani buni și în magazinele de aplicații mobile. Varianta aceasta este

Una foarte apreciată de fani și a câștigat chiar și premii dedicate industriei de jocuri video.

așadar dacă vrei să sărbătorești cum se cade luna Star Wars ai putea încerca povestea originală prin misiuni alături de eroii preferați sub formă de Lego.

Bogdan a fost numele meu la short tech news iar până data viitoare forța să fie cu tine!

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

podcast, tehnologie, it, games, newgames, shortnews, știri, news, tech, noutăți, TechnologyTheseDays, TechnologyRocks, technologynews, gamesnews, space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *