S6 Ep. 36 Stelar Blade

De altfel, grafica realizată în unreal engine 4 este una stelară și cred că bătrânului PlayStation 4 i-ar fi fost deja greu să ofere o experiență plăcută de joc. Stelară este și eroina noastră, Eve, un soldat din regimentul de aeropurtate, care ce să vezi are misiunea de a salva lumea. Uau ce surpriză.

În acest single player de acțiune pe care-l vei juca din perspectiva persoanei a treia, trebuie să eliberezi de unul singur pământul de de Naytibas, ceva creaturi odioase care ne-au cam ciomăgit pe teren propriu și acum din coloniile de pe alte planete încercăm să ne recuperăm casa.

Nu te aștepta ca stelar Blade să te uimească prin povestea sa, iar zonele de tipul open world pe care le poți explora sunt destul de limitate însă, orașele unde te va purta firul narațiunii arată foarte bine și se cunoaște ca jocul se simte vizual din 2024.

Ei bine recunosc, vizualul acesta ar fi nimic fără Eve. Cea pe care de acum încolo gamerii sigur o vor pune în calendarul eroinelor sexy alături de yennifer, tomb raider, tifa sau aerith. Pe cat de bine arată pe atât de bine știe să se și bată, schemele și scenele de luptă sunt distractive și cu cât vei avansa în joc vor devenii mai interesante pentru ca vei putea evolua abilitățile ei. Blochezi si ataci este rețeta simplă dar upgradarea armelor și a eroinei tale îți permit realizarea unor combouri ce te vor ajuta să omori și pe cei mai puternici inamici.

Jocul este un triple A așa ca prețul este momentan de 70 de dolari și se găsește deja în play store. Dacă vrei să te delectezi în minivacanța aceasta cu o eroină arătoasă și bătăioasă, poate fi o alegere bună de luat în seamă. Nu te aștepta însă ca Eve să te urmeze la un grătar de mici, la o bere în vama veche sau la o friptură de miel. Pentru ca ea are o misiune sfântă de dus la capăt cea de a salva umanitatea.

Ai fost la short tech new! Îți mulțumesc de prezență și până data viitoare să fie jucate pe curând!

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

podcast, tehnologie, it, games, newgames, shortnews, știri, news, tech, noutăți, TechnologyTheseDays, TechnologyRocks, technologynews, gamesnews, space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *