S5 Ep. 8 Google Pixel 8 si Pixel 8Pro

Săptămâna aceasta s-au lansat proaspetele telefoane marca Google, pixel 8 și 8 pro. Da, așa este trendul, mereu să există o versiune de profesioniști chipurile și una pentru… ceilalți.

Mă rog, chestie pur de marketing în care o funcție în plus înseamnă un upsale și asta implicit aduce profit mai mare cu o investiție minusculă!

În fine, nu economie am venit să discutăm ci despre tehnologie am venit să aflăm!

Evenimentul Google din 4 octombrie este A doua mare lansare de dispozitive a unui gigant din tech în toamna asta după Apple în septembrie. Da au fost și cei de la Xiaomi săptămâna trecută și cu o zi înainte pe 3 octombrie și Samsung a lansat variantele s23 fe, dar aceștia nu se pun pentru ca nu reprezintă lansări ale produselor de top ci doar ale unor modele dedicate pieței de mijloc.

Așadar, după luni de caterinca la adresa iPhone prin filmulețele de pe youtube intitulate, #bestphonesforever și cu noile modele lansate prin leak-urile apărute pe internet deja de mai bine de o lună, cei de la Google au reușit și ei să anunțe oficial noua gamă de smartphoneuri. A și un ceas. Pixel Watch 2.

[ …a se continua în varianta audio… ]

Cumpără BlendJet folosind codul short din linkul https://zen.ai/shorttechnews

#google #googlepixel8 #googlepixel8pro #magicerase

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space #blendjet

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *