S5 Ep. 7 Xiaomi 13T si Xiaomi 13TPRO

Chinezi tot chinezi rămân. Zeci de serii și marci sub același brand xiaomi. Acestia au scos, variații peste variații si tot felul de combinații numa numa să se găsească ceva pentru fiecare.

În spiritul acesta, brandul chinezesc a scos săptămâna trecută două noi telefoane. Xiaomi 13T și 13T Pro. Scopul lor este acela de a adăuga noi modele în categoria de mid-level la performanță dar și ca preț încercând din răsputeri să nu atingă mia de euro. Și reușesc da, prețurile estimate în dolari sunt la jumătate l, doar ca în euro și respectiv în lei prețul in România dacă adăugăm taxele cuvenite statului și Uniunii Europene vor începe de la 650 de euro pentru prima variantă de xiaomi 13 t și 800 de euro pentru varianta pro.

Așadar hype-ul prețurilor mici pentru produsele chinezești ar trebui lăsat la un nivel mai scăzut. Deja în categoria aceea de preț găsim produse de la competitori care ar putea fi opțiuni mai potrivite.

Însă hai să ne Uitam puțin la ce au sub capotă noile modele ale cunoscutei marci asiatice. cele mai importante aspecte sunt legate de camerele foto, unde avem și aici celebra colaborare cu producătorul de lentile Leica și un senzor pe camera principală Sony imx 707 mai mare decât predecesorul 800 aflat pe primele modele din seria 13 de la finalul anului trecut. Tot setupul fotografic conține 3 camere, două de 50 mp, cea principală și cea tele folosită pentru zoom și modul portret, alături de camera ultra wide de 12 mp. Selfie camera deține 20 mp însă și aici se aduce o îmbunătățire pe partea de senzor și de mărime a pixelilor capabili să absoarbă mai multă lumină.

[ …a se continua în varianta audio… ]

Cumpără BlendJet folosind codul short din linkul https://zen.ai/shorttechnews

#xiaomi13T #xiaomi13Tpro

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space #blendjet

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *