S5 Ep. 4 Yes to Flip Side

Dacă intr-o lume distopică as avea de ales sa mă căsătoresc cu un telefon acela ar fi fără dar și poate unul dintre cele ale generației noi de foldebels.

Și nu, nu aș alege corpul robust, bine făcut si foarte dotat al celor de stil fold, ci eu sunt mai degrabă atras de cele suple și ușor de manevrat!

Imi plac esențele tari în sticluțele mici.

Dar, slavă Domnului că nu suntem în acea lume in care ar fi trebuit să am nevastă un Samsung cicălitor și căruia ar fi trebuit să-i fac să tremure clapetele de fericire.

In 2023 avem deja ieșite pe piață câteva modele pliabile care au atras atenția doritorilor de telefoane inteligente. Producatorul coreean Samsung se află deja la a 5-a serie și este cel care a avut curaj nu numai să înceapă acest trend, dar să și continue cu brio, menținând gama vie printr-o evoluție lentă dar constantă în calitatea pe care o livrau upgrade-urile din fiecare an.

Eu cred că cei de la firma sud coreană au reușit sa devină deschizători de drum in privința noilor generații de telefoane care au îndrăznit să vină cu un form factor diferit. Iar acest form factor scoate din monotonia paletelor de tenis din buzunarul nostru piața smartphone-urilor și aduce un suflu nou, acolo unde credeam că o să murim cu clasicele device-uri care pot ajunge și până la 6,7 inchi.

Întradevăr, este minunat acum, în era OLED-urilor să vezi tot conținutul media dorit pe telefon fără să-ți lipsească televizorul, dar O Doamne, cât de plictisitoare devenise piața toți copiind aceleași forme. De la un punct încolo, nu puteai să mai deosebești, telefoanele între mărci.

Așadar noile modele de tipul flip ale diverșilor producători aduc fix asta, un suflu nou, distractiv, ieșit din tipare, jucăuș și toate astea fără să sacrifice performanțele și plăcerea de a avea totuși un ecran mare. Fold-urile mi se par foarte grele și imense și greu de manevrat, nu zic nu-și au rostul ci doar că vor avea parte de o nișă clientelară mai aparte care are la ce să folosească avantajele sale.

În categoria flip, avem deja 5 producători care au scos niște jucărele foarte interesante. Pe care să punem oare?!

[ …a se continua în varianta audio… ]

Cumpără BlendJet folosind codul short din linkul https://zen.ai/shorttechnews

#samsungfoldz5 #samsungflipz5 #razr40ultra #motorola #vivoxflip #oppon2flip #huaweipockets

bogdanmenci.ro | youtube | Spotif y | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space #blendjet

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *