S5 Ep. 18 3 la 10 lei

3 la 10 lei , 3 covrigi la 10 lei! ????

Bogdan este numele meu iar azi la short tech news discutăm despre …. Te las puțin în suspans pentru ca am fost cumva în impas despre subiectul ales… ba voiam ba nu voiam sa aleg niște recomandări pentru Black Friday și am realizat că anul acesta ar fi bine să nu dau sfaturi despre cum să fim cumpătați… despre cum să alegem smart sau despre ce e o ofertă adevărată sau nu… câteodată cred că trebuie să ne răsfățăm, așa ca de data aceasta în legătură cu cheltuielile în perioada următoare îți zic: fă-ți de cap! Nu nu sunt de partea apocalipsei capitaliste și nici de cea a consumatorismului.

Uneori sufletul trebuie să se hrănească cu ceva, să existe o eliberare de stres și nervi după atâta economisire lună de lună, muncă după muncă… să simți ca nu tragi zi de zi doar pentru a trăi ci și pentru a te bucura în viață. Iar dacă televizorul ăla de 150 de cm, ultra hd, OLED și cel mai smart de pe raft este ceea ce stă în calea fericirii tale, go for it! Și deși voi zice ceva trist, trebuie să conștientizezi ca nu vei știi niciodată cat timp mai ai pe lumea asta și nu se știe dacă vei mai prinde această șansă!

Nu înțelege greșit, nu vreau să-ti trăiești viața cu un tv cat tot peretele și pe masă să ai doar ridichii uscate ci vreau să conștientizezi ca uneori este ok să te răsfeți și să lași egoistul și narcisistul din tine să iasă la suprafață!

[ …a se continua în varianta audio… ]

Cumpără BlendJet folosind codul short din linkul https://zen.ai/shorttechnews

#blackfriday #shopping #ai #grock #elonmusk

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space #blendjet

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *