S5 Ep. 15 Alan Wake 2

Azi la Short tech news vei primii o recomandare de joc care sigur va lăsa broboanele reci pe șira spinării după o sesiune de Gameplay cu lumina stinsă.

Nu e un still horror care să te dezguste cu orori care mai de care, mațe, organe și membre despicate. Și nici măcar vreo umbră de zombi nu se zărește prin cotloanele celor mai părăsite clădiri.

În schimb are un concept unic în zona asta spookie și aduce în prim plan întunericul și monștrii care se pot naște din negura lui. Și astfel, lumina chiar joacă un rol important în supraviețuirea personajelor tale, uneori distrugând răul alte ori făcându-te invizibil lui.

Alan Wake 2 a fost lansat oficial la mijlocul lunii octombrie tocmai bine pentru cei care vor să sărbătorească Halloween. Disponibil pentru PlayStation 5, Xbox și PC, jocul a impresionat deja pe iubitori stilului și pare a fi unul dintre pretendenții listei scurte de anul acesta la Game Of The Year.

Este Creat de cei de la Remedi, developerii care au semnat și alte jocuri de succes precum seria Max Payne sau mai recentul Control, apropo de ultimul, acesta se pare ca are acțiunea întâmplată în același univers cu fenomene paranormale și  pe parcursul căruia s-au găsit tot felul de indicii ce duc către concluzia aceasta.

[ …a se continua în varianta audio… ]

Cumpără BlendJet folosind codul short  din linkul https://zen.ai/shorttechnews

#alanwake2 #horror

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space #blendjet

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *