S5 Ep. 1 Nothing Phone 2

Cel de-al doilea Nothing phone a fost lansat pe 11 Iulie iar luminițele, ma scuzați gliphe-urile de pe spatele primei variante, nu au dispărut.

Ba dimpotrivă au primit si ceva îmbunătățiri putând fi acum personalizate pentru ce notificări vrem noi să ne lumineze calea, iar pe viitor se pare că anumite aplicații terțe vor putea să le integreze in funcționalitățile lor, precum Uber, care va putea să te anunțe cât mai are până ajunge la tine, fără să fie nevoie să verifici ecranul.

Apropo, ecranul, oooda, anul acesta el reprezintă un motiv pentru cei care vor să simtă că dețin un telefon din categoria premium. 6,7 inchi cu un miliard de culori, OLED, LTPO cu rata de refresh adaptabilă de la 1 la 120 de Hz și cu o luminozitate maximă de… 1600 de niți. Uau. Blindat de sticla corning gorrila Glass si protejat de marginea de aluminiu, display-ul completează cu succes un body care deține, evident sticlă și pe spate. Iarăși evident este si faptul că aceasta este transparentă pentru a te bucura de aspectul nonconformist al nothing phone-ului.

Ce nu prea pare nonconformist este alegerea procesorului care a îmbătrânit deja mai mult de un an, snapdragon 8 plus gen 1. Nimic de comentat, performanța sa nu este departe de cea mai noua varianta a celor de la qualcom, dar alegerea aceasta te scoate automat din categoria grea a dispozitivelor premium. O altă specificație care il trage in jos, este partea de camere unde noul senzor Sony, imx 890 nu aduce îmbunătățiri atât de vizibile calității imaginilor comparativ cu nothing phone 1. Nu mai vb de camera selfie care nu se ridică nici măcar la nivelul unor telefoane din clasa medie.

[ …a se continua în varianta audio… ]

Cumpără BlendJet folosind codul short din linkul https://zen.ai/shorttechnews

#nothingphone2 #nothing #gliphs

bogdanmenci.ro | youtube | Spotif y | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space #blendjet

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *