S4 Ep. 48 Past Games STN Showcase 2023

Ia sa vedem noi daca anul a avut pana acum ce sa ne ofere bun pe partea de gaming. Ohohooo si încă cum…

Menționam la început eșecurile lansărilor puțin grăbite si cărora ba pare ca le lipsesc bucăți de poveste ba care te rogi de ele să funcționeze cât de cât bine, fiind foarte prost optimizate.

Atomic Heart, deși cu ceva vizualuri incredibile inspirate dintr-o lume viitoare cu tente Steam punk si cu un layer major care ne prezintă o dominație a doctrinei sovietice asupra întregului glob,

fanii au fost dezamăgiți de mecanicilor jocului si povestea care pare că oferă pe alocuri o experienta Prea simpla pentru ce si-a dorit sa fie.

Forspoken, alt titlu care s-a vrut hit dar a ajuns parazit. Asta  datorită unor personaje prost puse la punct și a unei lumi foarte trista chiar si din punct de vedere vizual.

The Last oF Part 1, portarea pentru PC a fost un fiasco total din cauza timpului foarte lung de pornire a acestuia in care se optimiza grafica si care chiar si după aceste minute nesfărșite, existau buguri pe tot parcursul sau.

Redfall care s-a vrut un fel de deathpool sau prey si care nu a reușit sa devină decât ceva pe care jucatorii sa îl puna la coada preferințelor.

Dar de ce sa vb doar despre stricăciuni cand prima jumătate a anului a fost nu doar unul ci mai multe motive sa te țină lipit de scaun in fata monitorului si cu controlerul in mâna.

Anul a început bine cu magicul Hogwarts Legacy care, s-a descurcat foarte bine si fara Harry Potter in el, făcându-i pe jucatori, mai ales pe fanii seriei televizate si a cărților dedicate, sa se bucure de o școala de magie foarte bine construită si foarte visual apealing. Vrăji, mistere și tot ce te-a făcut sa iubești poveștile scrise de autoarea jk rowling, vei regăsi sub o formă sau alta.

Acțiunea gen Zombie kill Like, din los angeles, a fost pe placul jucatorilor oferindu-le ore bune de rupt țeasta la mortălăi si o mega distracție venita fara bug-uri la purtător in titlul dead island 2.

[ …a se continua în varianta audio… ]

#badports #badreleasedgames #deadisland2 #hogwards #starwarsjedisurvivor #thelegendofzeldatearsofthekingdom #diablo4

bogdanmenci.ro | youtube | Spotify | ApplePodcasts

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *