S4 Ep. 26 1 Aprilie în lumea tech

Bine te-am găsit la Short tech News, Bogdan este numele meu si voiam să te întreb! Te-a păcălit cineva de 1 Aprilie?!
Daca nu! Iaca vin si eu cu ceva Glume pe care unele companii din aria tehnologiei le-au servit fanilor pe conturile social media! Ma rog ei se jura ca unele dintre ele n-ar fi…
Încep cu cei de la Asus, care aparent s-au lansat și pe piața de produse Horeca! Una dintre cele doua divizii de gaming ale lor a prezentat in premieră o poză cu noua frieuteză electrică ce poate prăji în două sertare cartofi și aripioare! TUF TURBO MAX 4090 se numește noul aparat de gătit care pare că are ca sursă de aer cald o placă video NVIDIA 4090 ampalsată deasupra sertarelor. De acum încolo gamerii nu vor mai murii de foame și își vor putea folosi prețioasa placă nu doar la jucat ci și la mâncat! Ironia postării vine din faptul că ultima serie de plăci video a celor de la NVIDIA este una dintre cele mai însetate de energie dar și una dintre cele mai fierbinți de pe piață, unii dintre consumatori plângându-se că le-au cam prăjit cablurile din unitate.
Tot Asus a mai promovat de 1 Aprilie o nouă consolă portabilă de jocuri, ROG Ally, care se asemăna cu un steamdeck doar ca e pe culoare albă și ar putea rula o varianta mobilă de Windows pe care îți poți instala jocurile dorite doar ca ar cam costa dublu cât varianta celor de la Steam. E o întreagă dezbatere pe dacă zvonurile sunt adevărate sau nu, indiferent de răspuns o mișcare de intrare pe piața dispozitivelor mobile de gaming a celor de la Asus nu ar fi o surpriză, ei având un focus și o mare experienta pe partea aceasta in categoriile de smartphone-uri și laptopuri unde diviza Republic of gamers cam face legea.
Cei de la Razer, au scos un Razer ! Adică un aparat de ras! Cunoscuta marcă de periferice dedicate gamingului, le-a prezentat fanilor un nou mouse capabil să radă jucătorii. Mă gândesc dacă vine cu lame și pentru gamerițe!
Londonezii care au lansat acum un an nonconformistul nothing phone și după ce au început vânzările cu noile căști nothing ear au zis că merită o recompensă și au anunțat pe 1 Aprilie comercializarea din vară a nothing beer. Adică al unui nimic de bere!
Mai avem câțiva producători de accesorii pc, care au lansat baa un ventilator pe bază de inteligență artificială dar fără elice, ba un hamac pentru pisicile care vor să doarmă deasupra unităților pc.
Produse adevărate sau fabulații de 1 Aprilie, ziua păcăleli este motivul perfect să dea frâu liber imaginației pentru inginerii It prizonieri ai codului binar in restul anului…
Îți mulțumesc pentru cele câteva minute de prezență pe undele fm si te Invit să te abonezi si pe contul de spotifiy Short tech News dar să și rămâi in continuare alături de muzica bună de pe radio! Pe curând!
#asus #rog #nothingbeer
Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci
Pentru colaborări vă aștept cu mail la bogdan.menci@gmail.com
#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *