S4 Ep. 25 Realme C55

Salutare! Bine te-am regăsit la mica mea rubrică despre tehnologie! Venit tocmai din inima Shenzhen-ului, brandul

Realme reușește să lanseze la doar 5 ani de la aparitia sa, produse cu un raport preț calitate exceptionale.

Este cazul si proaspătului model RealMe c55, C-ul acela venind de la campion, presupun eu, al dispozitivelor care se învârt in jurul prețurilor de pana in 900 de lei si ceva.

Un telefon de buget ce bifează majoritatea cerințelor pe care un utilizator al timpurilor moderne le_ar avea in vedere.
Cu un Look destul de stylish vine in doua culori, un rainy night care se vrea un negru mat dar cu o textură fină care în lumina adecvată dă senzația de ploaie in intuneric, și un Sunshower in traducere libera un dus al soarelui, care se vrea mai mult un auriu cameleon ce își schimbă nuanță in funcție de lumină. Spatele, pe lângă finisajul texturat mat, încorporează si zona camerelor delimitată de o porțiune lucioasa de data aceasta. Camerele sunt doua la număr iar cea principala de 64 de mp, deține un senzor performant de imagine ce se regăsește de fel pe device-urile din clasa de mijloc a prețurilor, iar mai mult de atât este secondat și de ceva funcții AI care o sa imbunătățească experiența si rezultatul in mod semnificativ.

Ecranul este un fhd+ de 6,72 inchi cu un refresh de 90 Hz si 680 de niti luminozitate. Pe partea de luminozitate se putea mai bine dar având in vedere bateria de 5000 de mha e clar ca ecranul nu va fi unul dintre motivele care va afecta autonomia telefonului. Încărcarea este rapida pe 33 w si producatorul precizează că acesta s-ar încarcă in 30 de minute cel puțin 50%. Apropo, Realme pune in pachet si cablu UBS c dar si încărcătorul. Un plus bine venit in același cost decent, având in vedere ca Samsung a început sa practice politica fara încărcător in cutie si pe modelele mai entry level.

Pe partea frontala se regăsește si camera de selfie a cărei poziții a primit o noua funcție, Mini Capsule care vrea imite dinamic islandul celor de la Apple. Momentan zona care se lărgește in preajma camerei frontale oferă informații doar despre baterie dar se pare ca noile update-urile vor aduce si alte tipuri de notificari.

Mediateck helio g88 este octacoreul care impreuna cu un minim de 6 gb de ram si 128 stocare interna motorizarea smartphone-ul care vine preinstalat cu Androidul 13 ce va avea ca interfața Realme ui 4.0. E un procesor 4g decent, care te va duce fara probleme pana la sfarsitul oricărei activități începute de tine si al cărui atu, îl consider faptul ca ii permite telefonului sa suporte extinderea memoriei sale printr-un card microSD de pana la 1 terabite.

Realme c55 Este dual sim, mai are chiar si portul de jack de 3,5 mm iar amprenta se află pe marginea laterală.

Bogdan ma numesc, iar acest C55 al chinezilor de la Realme a făcut parte din acest episod al rubricii Short tech News, pentru că în raza prețului său atuurile sale fotografice si disponibilitatea unei stocări cu adevărat cuprinzătoare îl face să candideze la titlul de campion la categoria ușoară, exact așa cum il descriu reclamele sale.

Până data viitoare tu dai Like si abonare! Si sa fie butonare! Pe curând!

#Realmec55 #budget #cheapsmartphone #android13 #realme

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație! https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

Pentru colaborări vă aștept cu mail la bogdan.menci@gmail.com

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *