S4 Ep. 13 Bing love ChatGPT

Bing, nu nu este vorba despre sunetul vreunui clopoțel, sonerii sau a unei biciclete ce încearcă sa te atentioneze că da peste tine ci despre Bing, motorul de Căutare al celor de la Microsoft.

Lansat oficial in 2009 ca urmaș al predecesorului Live Search, motorul gigantului american nu a reușit sa adune pana in ziua de azi mai mult de 9% din cota de piata dedicată căutărilor de pe internet. Piață, unde google deține monopolul cu un aproximativ de 85%.

Pe 7 Februarie, vicepresedintele Microsoft anunță pe blogul oficial al companiei începutul unei noi ere pentru motorul lor de căutare.

Iar aici, se referă la faptul că ChtGPT, ChatBotul celor de openai, va fi integrat in soluțiile pentru internet oferite de companie. Respectiv, in motorul de Căutare Bing dar și in browserul Edge. Cum va ajuta mai exact aceasta forma de inteligenta artificiala compania fondata de Bill Gates?

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație!

https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci

#bing #chatgpt

Mă puteți urmări pe următoarele canale de podcast:

Spotify Apple Podcasts YouTube

Pe Social Media: Facebook, Twitter, Instagram & bogdanmenci.ro

La Radio Terra în Online și pe frecvența zonei Medgidia-Fetești: 95,60 MHz FM

Pentru colaborări vă aștept cu mail la bogdan.menci@gmail.com

#podcast #tehnologie #it #games #newgames #shortnews #știri #news #tech #noutăți #TechnologyTheseDays #TechnologyRocks #technologynews #gamesnews #space

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *