S1 Ep. 23 Cinemateca Digitală

Bine te-am regăsit la cinemateca digitală! Bogdan sunt și să-i dăm play!

Pe Netflix regăsim mini seria Alexander: The Making of a God. Documentarul explorează viața extraordinară a lui Alexandru cel Mare, unul dintre cei mai mari comandanți militari din istorie.

Serialul combină interviuri cu experți și reconstituiri captivante pentru a dezvălui povestea acestui lider remarcabil și dorința sa arzătoare de a cuceri lumea.

În cele 6 episoade se explorează viața lui Alexandru cel Mare, începând cu ascensiunea sa pe tronul Macedoniei și continuă până la cucerirea Imperiului Persan. În timp ce învinge adversari puternici, cum ar fi Darius III, Alexandru își dezvăluie latura tiranică și dorința arzătoare de a cuceri întreaga lume. Serialul aduce în prim-plan dramatismul și ambiția acestui lider istoric, iar distribuția, include pe actori precum Buck Braithwaite (Alexandru), Mido Hamada (Darius) și Agni Scott(Stateira). 

Mr. & Mrs. Smith este un serial original Amazon Primecare a apărut recent în acest început de an. Este Inspirat bineînțeles de filmul cu același nume din2005, când angelina jolie și Brad Pitt ne-au oferit unul dintre cele mai bune filme de acțiune de la momentul respectiv.

Serialul urmează firul intrigii de atunci și explorează viața a doi asasini profesioniști,John Smith șiJane Smith, care sunt căsătoriți, dar nu știu că fiecare lucrează pentru agenții secrete diferite. Când află adevărul, începe o confruntare amuzantă și plină de acțiune între ei, în timp ce își pun la încercare capacitățile și relația lor.

Primul sezon are 8 episoade iar Distribuția include actori precum Phoebe Waller-Bridgeși Donald Glover. Cel din urmă actor menționat chiar dacă nu e Brad Pitt A jucat totuși în filme de succes precum The Lazarus Effect (2015), Magic Mike si The Martian (2015). De asemenea, a interpretat diverse personaje în filmele de supereroi Spider-Man: Homecoming (2017) și Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023), precum și pe Lando Calrissian în Solo: A Star Wars Story (2018). Vocea lui glover s-a folosit chiar și pentru a-i da viață lui Simba adult în The Lion King (2019).

Pe platforma HBO Max a fost urcat recent cel mai noi film egalizatorul.

Filmul de acțiune din 2023, regizat de Antoine Fuqua. urmărește continuarea seriei în care fostul agent special Robert McCall (interpretat de binecunoscutul Denzel Washington) se luptă cu răufăcătorii pe oriunde și cu orice îi vine la îndemână.

De data aceasta acțiunea se mută se în sudul Italieii, unde după o misiune de binefacere într-o locație afiliata unor teroriști încearcă să-si găsească liniștea în sânul comunității din cel mai apropiat sat.

Cu toate acestea, descoperă că proaspeții prieteni ai săi sunt și aceștia sub controlul mafiei locale. Pe măsură ce evenimentele devin mortale, McCall știe ce trebuie să facă: să devină protectorul prietenilor săi și să se confrunte cu mafia¹. Filmul promite acțiune, tensiune și răzbunare, iar distribuția o include și pe Dakota Fanning. Actrița În 2018, a apărut în comedia “Ocean’s 8” și a avut un rol principal în serialul de dramă istorică “The Alienist”. A interpretat ulterior personajul Squeaky Fromme în filmul lui Quentin Tarantino, “Once Upon a Time in Hollywood”

The Curious Case of Natalia Grace curiosul caz al Nataliei grave este un serial documentar care explorează o poveste cu adevărat neobișnuită.

Cu două sezoane și 12 episoade în total acest serial, oferă răsturnări de situație încercând să răspundă la întrebarea centrală, Natalia Barnett este o copilă ucraineană exploatată cu nanism sau un adult periculos care se ascunde sub masca unui copil?

O intrigă stranie și captivantă care te va ține cu sufletul la gură. Poți urmări acest serial pe HBO Max.

“NASCAR: Viteză maximă” explorează pasiunea și gloria Cupei NASCAR, urmărind piloții și echipele lor în timp ce se confruntă pe piste celebre din America precum Darlington Raceway, Kansas Speedway și Phoenix Raceway.

Denny Hamlin, Bubba Wallace, Ross Chastain și Ryan Blaney se duelează pentru un loc în play-off, iar presiunea și impasurile neașteptate le testează abilitățile.

În finală, patru piloți se luptă pentru titlul de campion al Cupei NASCAR, oferind o privire captivantă în culisele lumii NASCAR și pasiunea care îi animă pe piloți.

Serialul se regăsește pe Netflix și are deja 5 episoade!

Gata am terminat cinemateca digitală în sunetele celor mai puternice mașini, să avem o cursă formidabilă pe canalele noastre de streaming!

Bogdan am fost eu îți urez Zile frumoase și pe curând!

  • Dă-i play și află despre noutățile săptămânii de pe platformele de streaming

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Pentru colaborări, vă aștept cu mail la bogdan.menci@gmail.com

cinemateca, movies, filme, seriale, netflix, skyshow, disney+, hbomax, amazonprime

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *