S1 Ep. 22 Cinemateca Digitala

Iaca deja am ajuns în ultimul weekend de ianuarie. Am clipit si luna s-a dus. Bogdan este numele și te afli la cinemateca digitală!

Primul serial recomandat este Griselda! Nouă producție Netflix aduce de data aceasta o femeie în rolul de șef al unei rețea de cocaină.

Cu origini în medelinul columbian, în loc de un boss precum el chapo, griselda blanco va încerca să își folosească ambiția de a devenii șefă a mafiei drogurilor chiar în orașele simbol ale Americii, Miami și New York.

Inspirat din fapte reale. Miniseria are 6 episoade, iar în rolul personajului principal o regăsim pe Sofia vergara, actrița cunoscută pentru show-ul o familie modernă pentru care a fost nominalizată de 4 ori la globurile de aur și premiile emmy.

Actrițe este perfectă pentru acest rol, pe lângă originile natale ea este cunoscută și pentru faptul ca este una dintre cele mai bogate actrițe America. Așa ca e obișnuită cu banii și cu stilul columbian de a face treaba!

Miniseria are 6 episoade proaspăt

Încărcate pe Netflix!

Fanii rugby-ului de pe 24 ianuarie există deja pe platforma Netflix seria documentară six nations: full contact.

Celebra platformă de streaming folosește iar o competiție populară din sport pentru a-și diversifica conținutul și pentru a-și atrage noi utilizatori sau pentru a le da celor deja existenți motive în plus să rămână abonați.

Ca să pricepi ce vreau să zic, meciurile din competiția legendară a celor mai bune echipe de rugby din Europa sunt vizionate de peste 8 milioane de oameni per meci. Deci… eu zic ca Netflix a știut ce a știut.

England, France, Ireland, Italy, Scotland, and Wales sunt echipele care își vor prezenta prin emoțiile și sentimentele trăite de membrii săi jucători povestea de dinaintea luptelor de pe teren. O bătălie pentru fiecare minge și metru pătrat.

Fani ai stejarilor de vreți să vă încărcați cu energie până la următorul campionat de rugby Seria six națions full contact are deja lansate 8 episoade fiecare a câte 40 și ceva minute.

Skymed primește un nou sezon pe platforma skyshow.

Seria canadiană este o dramă medicală, care și-a lansat primul sezon în iulie 2022 și care după succesul avut, producătorii au decis să o reînnoiască. Iar în octombrie 2023 a avut premiera cel de-al doilea sezon.

Luna acesta și cei de la sky show au reușit să îl promoveze pe platforma lor incluzând cele 9 episoade ale sale. Noi aventuri ale echipei medicale care în nordul manitobei se anunță a fii prezentate într-o acțiune mai intensă si cu mai multe intrigi între personajele angrenate. Printre actori îi regăsim pe Natasha Calis (cunoscută pentru apariția din filmul horror din 2012 the posesion, sau Aaron Richard Ashmore ce va interpreta rolul celui mai bun pilot de avioane.

Skymed explorează și relațiile de colegialitate și nu numai dintre personalul medical si cel aviatic. Înțelegerea și cooperarea dintre aceștia fiind vitală pentru supraviețuirea tuturor implicați în acțiunile de salvare.

Disney plus, te duce în locuri mai calde dacă te-ai plictis de frigul de la noi din țară.

Sub soarele Philadelphiei îți aduce starurile Charlie Day,Glenn Howerton, Rob McElhenney, Kaitlin Olson, Danny DeVito.

Într-unul dintre cele mai longevive sitcomuri americane. 16 sezoane despre aventurile a 5 prieteni care dețin un bar în Philadelphia.

Aceștia având firi foarte complicate, precum narcisism exagerat, sociopatie și cu probleme de adapatare încearcă să țină pe linia de plutire un pun american.

16 sezoane și 170 de episoade gata să te țină ocupat ceva timp de acum încolo!

Dacă vrei să rămânem în spectrul acesta al căldurii îți recomand filmul artistic de pe platforma skyshowtime, Asteroid CITY.

Acțiunea se desfășoară într-o versiune retro-futuristică a anilor 1950, în care un prezentator de televiziune introduce o producție live a unui documentar despre piesa de teatru “Asteroid City,” scrisă de celebrul dramaturg Conrad Earp. Povestea piesei se desfășoară în orașul fictiv Asteroid City care se află în deșert și unde o convenție de astronomie pentru tineret devine epicentrul unor evenimente neobișnuite. Jurnalistul de război Augie Steenbeck sosește la convenție cu familia sa, iar tragedia lovește atunci când o navă extraterestră fură resturile meteoritului din craterul Asteroid City. Carantina militară este instituită, iar convenția devine subiect de știri naționale.

Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks și Jeffrey Wright sunt doar câteva din numele importante aflate în distribuția sa.

Terminăm cu o propunere de Oscar. Nominalizat la marele premiu pentru cea mai bună animație, Elemental este disponibil pe platforma producătorului sau, disney.

Elemental este un film de animație romantică din 2023, produs de Disney și Pixar. Filmul urmărește povestea lui Ember, o fată de foc, și Wade, un băiat de apă, care se împrietenesc și se îndrăgostesc într-un oraș în care locuiesc împreună elemente ale naturii. Filmul este inspirat de viața regizorului Peter Sohn, care a crescut ca fiu al unor imigranți în New York, și de filme clasice de dragoste, cum ar fi Ghici cine vine la cină, Visătorii și Amélie12

Gata! Final de cinematec! Să fie vizionare până data viitoare! Mulțumesc de prezență și pe curând!

  • Dă-i play și află despre noutățile săptămânii de pe platformele de streaming

Aici mă poți cinsti cu “o cafeluță” pentru a avea spor la creație!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.buymeacoffee.com/bogdanmenci⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Pentru colaborări, vă aștept cu mail la bogdan.menci@gmail.com

cinemateca, movies, filme, seriale, netflix, skyshow, disney+, hbomax, amazonprime

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *