Temele WordPress

Acum 13 ani aveam prieteni care stiau sa faca website-uri utilizand FLash. Apoi HTML-ul a devenit un program cu multe resurse online si puteai sa-l folosesti pentru a construi orice online. Intre timp au aparut temele wordpress.

Ce este o tema wordpress? Sunt sabloane ale unor site-uri deja create pe care le putem modifica in functie de nevoile noastre. Sunt solutii rapide pentru cei ce vor sa construiasca un site si nu vor sa scrie codul acestuia de la zero.

A aparut o adevarata revolutie in acest sens. Au aparut site-uri care permit dezvoltatorilor de asa ceva sa isi vanda creatiile si firme specializate in asa ceva.

Indiferent ca vreti sa faceti un blog sau un site pentru a vinde ceva, temele wordpress au aparut in forme si culori diferite ele fiind adaptate oricarui domeniu. Mai mult decat atat au aparut temele modulare ce va permite sa jonglati cu orice design facut deja prin metoda drag and drop fara a fi nevoie sa stiti o line de comanda.

Da, asa simplu a devenit internetul si cladirea unui loc al nostru, indiferent de cine suntem sau ce facem noi.

Un magazin online unde am gasit teme wordpress diverse, optimizate, usor de instalat si un suport grozav in cazul problemelor aparute instalarea sau functionarea lor este cel al celor de la CSSIgniter.

Mi-a placut faptul ca sunt multe teme ce se pliaza pe partea asta de travel. Teme wordpress potrivite unui blogger de calatorii in care poti adauga continut media usor accesibil cititorului dar si hotelierilor care au nevoie de un site de prezentare cu module de rezervare.

Pentru a invata cum sa instalati o tema wordpress sau sa construiti de la zero un site bazat pe wordpress vizitati acest articol, Instalare CMS si Teme WordPress (GHID)

Pana sa ajungem sa instalam teme wordpress aveti mai jos o firma de hosting foarte profesionista.

Imagine de pe pixabay

Acest articol contine link-uri de afiliat. Despre politica link-urilor de afiliere.

You might be interested in …

Un comentariu

  1. Pingback: bogdanmenci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *