3 Plugin-uri wordpress premium

Plugin-urile sunt programele adiacente ce pot fi instalate separat in constructia unor site-uri pentru a adauga functionalitati extinse. Cei de la CSSIgniter, pe langa temele wordpress de o mare calitate au creat si cateva astfel de plugin-uri. 3 plugin-uri wordpress premium vi le-am prezentat mai jos:

  • Plugin wordpress woocommerce pentru a optimiza vizualizarea produselor puse la vanzare. Un plugin wordpress woocommerce special creat pentru temele wordpress pentru magazinele online este QuickView.
  • Plugin pentru tema wordpress pentru muzicieni AudioIgniter Pro – un plugin pentru temele wordpress care iti creeaza playlisturi cu melodiile tale. Da optiuni vizitatorilor site-ului sa asculte melodiile, sa le downloadeze, sa vada versurile sau se le cumpere de la un shop specific.
  • Plugin pentru tema wordpress pentru muzicieni EventIgniter – un plugin pentru temele wordpress care iti creaza un calendar de evenimente. Da optiuni vizitatorilor site-ului sa verifice urmatoarele evenimente de interes si sa cumpere bilete de la un shop specific.

Acestea sunt cateva plugin-uri pentru teme wordpress din portofoliul celor de la CSSIgniter, pe restul le puteti gasi accesand banner-ul de mai jos.

This image has an empty alt attribute; its file name is cssigniter.jpg

Temele wordpress si plugin-urile le puteti folosi impreuna cu acest serviciu de gazduire online.

Imagine de pe unslpash

Acest articol contine link-uri de afiliat. Despre politica link-urilor de afiliere.

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *