VW ieftin cat o Dacie!

VW, adica Volkswagen vrea sa produca si sa vanda o masina la preturi de Dacie. Yeah sure…. Si totusi este adevarat. Insa cu ce costuri?
Constructorul german a anuntat ca vrea sa aduca pe piata o masina low cost. Piata despre care este vorba se numeste China. De ce? Va mai aduceti aminte de Tara Nano? Masinuta facuta pentru indieni?
Aduceti-va aminte ce valva s-a creat in jurul sigurantei care o poate oferi si mai ales a confortului. Ei bine, VW vrea sa produca la asiatici o masinuta pe acelasi principiu, mica si cu materiale de proasta calitate.
In trecut Volskwagen inseamna “masina poporului” si probabil, nemtii vor sa se intoarca la origini. Parca imi si imaginez CEO-ul companiei: “Mercedes este o nuca prea tare, sa atacam Dacia!” :))

Sa dam cezarului, ce-i al cezarului, tehnica si motorizarea va fi oferita de VAG. Asadar sa nu ne grabim sa facem comparatii nedrepte. Aria pretului va fi undeva intre 6000 – 7000 de euro.
Eu unul, tot Dacie mi-as lua. De ce? Poate pentru spiritul national, dar trebuie sa recunoastem ca masina noastra s-a maturizat mult de la prima mana intinsa de Renault.

Doua imagini cu probabila infatisare a prototipului Volkswagen Up:

via greencarreports

Volkswagen up! production version

Volkswagen up! production version

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.