Stinge lumina si ascunde-te sub cearsaf!

Bun! Tare bun! Reclama urmatoare v-o prezinta Durex si imi place atat de tare incat va recomand tuturor sa faceti ce spune in ea.

De fapt stati sa vi-o si explic putin! Ea ne arata realitatea de acum, toti tinerii cu toate device-urile electronice pornite acaparati de tot ceea ce inseamna virtual si media. Atat de acaparati ca uitam sa mai interactionam si omeneste. Ea prezinta cliseele clasice in care stam ca roboteii fara minte salivand la posterile fara sens ale facebook-ului, la articole de cancan de pe portalurile de stiri, la filmuletele alea idioate de comedie fara sa ne dam seama ca in tot timpul asta noi ba suntem la o cina cu o persoana draga, ca suntem afara sa ne jucam, ca rontaim popcorn pe aceeasi canapea cu o bunaciune.

Pe 29 Martie este Ziua Pamantului iar in fiecare an exista tot felul de campanii care sa ne faca sa stingem lumina pret de cateva ore si sa mai salvam ce putem din mama natura. Insa, majoritatea campaniilor de pana acum se mizau pe ideea de a ocroti natura dar ne-am cam plictisit de placa asta nu-i asa? Oricat de importanta este aceasta idee trebuie sa recunoastem ca ne-am cam obisnuit cu ea, iar cand te obisnuiesti cu ceva ai tendinta sa neglijezi. Anul acesta Durex schimba povestea, vorba celor de la BCR!

Pe 29 Martie, macar in aceasta zi de sambata, va rog eu, Durex si toata organizatia care are treaba cu ocrotirea Pamantului sa ne deconectam de la toate chestiile electronice din jurul nostru si sa ne petrecem timpul alaturi de fiinta iubita. In orice mod vreti voi, ori ca stati sa numarati stelele, ori ca dormiti imbratisati, ori ca va jucata baba oarba, ori ca va gadilati nebuneste sau va iubiti de iau cearsafurile foc. Se intampla ceva numit,  #TurnOffToTurnOn

Repetam? Sambata de la ora 20:30 pana la ora 21:30 (aia mai virilii pana dimineata da?!) inchideti toate telefoanele, laptopurile, becurile, calculatoarele, boxele, televizoarele si tot ce bazaie a electric si petreceti momente faine cu prietena sau prietenul. Asa o sa ne salvam si planeta si sufletul!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.