Speeed – Cursa trinfernala

Veste trista pentru fanii sporturilor albe, Olimpiada de Iarna de la Sochi se va incheia maine. Din pacate Romania nu a reusit sa faca vreo surpriza la aceste competitii, dar cine stie peste alti patru ani cand se va tine Olimpiada vom avea mai mult succes. Este si normal cu o echipa formata numai din tineri, carora dupa mine le-as oferi eu medaliile acasa, pentru ca au reusit macar sa termine probele.

O performanta la conditiile de pregatire inexistente de la noi din tara. Majoritatea dintre noi au inteles lucrul acesta si i-au incurajat cat au putut de mult. Iar lucrul cel mai de laudat este ca ei au primit mesajele noastre si au stiut sa ne multumeasca intr-o modestie si realism de remarcat. Mai jos aveti filmuletul postat de ei.

Ca in orice sport exista si riscuri de accidente si alte belele peste care poti da. Asa ca si echipa romaneasca pentru Olimpiada aceasta a fost asigurata de catre o firma de astfel de gen. Ea se numeste Groupama Asigurari si a incercat sa ajute imaginea sportivilor din Sochi printr-o campanie folosind Facebook-ul. Nu s-a rezumat la a pune cateva titluri despre Olimpiada si chiar mai mult a simulat un concurs de bob.

“Sportivii” participanti la Cursa bloggerilor la bob sunt: Cristi China-BirtaRadu Dumitru si Ana Morodan. Ei s-au intrecut zilele acestea in like-uri si share-uri. Mai mult, au vrut sa puna si blogosfera la treaba si ne-a rugat sa comentam inflacarata cursa disputata pe gheata internautica. Pentru ca-mi place sa-mi comentez singurile meciurile din Fifa si Football Manager am zis sa incerc ceva public acum! Mai jos este inregistrarea. Have fun!

Sper ca v-a placut iar pentru cei care nu ati inteles nimic din ce am ragusit eu acolo aici e varianta txt a comentariului: cursa-bob.pdf (465 downloads)

PS: va rog sa nu ma dati la carcotasi pentru dezacordurile, greselile gramaticale si incorectitudinea unor informatii, tratati fisierul audio ca un pamflet facut la ora 3 noaptea 🙂

 

6 Comments

  1. Dana February 23, 2014
  2. Bogdan February 23, 2014
  3. dor February 24, 2014
    • Bogdan February 24, 2014
  4. newparts February 25, 2014
    • Bogdan February 25, 2014

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.