Shopping pe mai multe device-uri?

Te-ai gandit vreodata ce folosesti cel mai des in noua era tehnologica? Ce folosesti cand te duci la magazin si inainte sa te duci la magazin? Cum faci cumparaturile si ce unelte informatice folosesti cand vrei sa comanzi ceva?

Toate intrebarile acestea si-au gasit raspunsul intr-o prezentare facuta de cei de la Google. Aceasta explica comportamentul fiecaruia dintre noi in privinta utilizarii tehnologiei moderne de zi cu zi.

Ca parere personala mi se pare foarte utila pentru companiile care vor sa-si defineasca anumite trasee de promovare in mediul virtual. Daca pana acum era simplu pentru cei care doreau un site de prezentare sau o aplicatie de promovare, avand la dispozitie doar calculatorul si trei sisteme de operare, astazi nu mai e la fel de simplu. Atunci cand pornesti o aventura virtuala trebuie sa iei in calcul aproximativ cinci sisteme de operare folosite pe aproximativ patru platforme interactive pentru consumator. Pentru fiecare in parte aplicatia sau pagina online trebuie sa fie compatibila mediului software expus si/sau functionabila pe device-ul folosit. Nu stiu la altii dar la noi inca e la nivelul de jos utilizarea mobilului sau tabletei in shoppingul virtual. Tabletele abia de un an au luat avant puternic iar telefoanele daca nu-s high-end da prea mari batai de cap utilizatorilor pe site-uri complexe de cumparaturi. Ca sa nu mai zic de existenta a putinelor platforme online de shopping upgradate si pentru mediul mobil (si acestea cu multe neajunsuri). Un lucru insa se vede cu ochiul liber, totul a luat un avant fenomenal in aceasta zona si in maxim doi, trei ani shoppingul si platile online vor fi ceva normal.  Si asta pentru ca generatia cu calculatorul in fata a crescut si usor usor inlocuieste generatia mai varstnica neinvatata cu asemenea metode de plata.

Prezentare gasita pe futurebuzz

 

Multiscreenworld Final

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.