Despre mine si blog

Despre mine si concept

Buna, numele meu este Bogdan Menci (logic 🙂 ) si acesta este blogul meu.

Experienta din spatele tastaturii a inceput din ’97 si a culminat cu aparitia mea in online in 2011. Sunt absolvent al Facultatii de Fizica si al Masterului in acelasi domeniu iar de ceva vreme cochetez cu Relatiile Publice, Publicitate, Social Media si all those things related to Comunicare.

Acest blog a fost construit pentru mine, pentru tine si pentru toti ceilalti cititori care doresc sa gaseasca lucruri interesante intr-un singur loc pe net. Pe langa articolele personale si lucrurile around the world, m-am apucat si de promotii. Nu-s ale mele, sunt afilieri. Dar voi incerca sa devin o unealta de ajutor pentru cei care isi doresc sa achizitioneze un produs la o calitate buna si un pret corect.

Stiu cat de grea este cautarea prin zecile de site-uri si sutele de oferte pentru a gasi un best buy!

Daca in ’99 abia gaseai un laptop sau un telefon mobil insemna ca ai dat spargere la banca, astazi, un telefon mobil, un laptop si o camera foto digitala reprezinta must have-uri in orice familie.

Despre continut

Toate articolele ce contin elemente media au specificate autorul si link-ul catre acesta. Orice continut care nu-mi apartine nu v-a fi folosit sub nici o forma pentru discreditari, injurii, materiale pornografice sau orice actiune daunatoare asupra lucrarilor sau autorilor. De asemenea, oricine isi recunoaste lucrarile si doreste ca acestea sa nu mai apara la mine pe blog printr-o simpla cerere acestea vor disparea.

Textele proprii exprima doar parerea mea personala si nu voi raspunde la nici o acuzatie de evaluare gresita a unor produse. Nu de alta, dar atunci cand faci review-ri doar vazand poze, videoclipuri si atingand produsele doar in showrumuri mai poti gresi cu evaluarea. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.