Total War Shogun 2

Pros: Un joc de strategie foarte bine pus la punct, asemeni celorlalte titluri din seria Total War. Istoria captivanta a Japoniei.
Cons: Necesita mult timp pentru a te bucura de un astfel de joc de strategie.

Sega si Creative Assembly au scos in 2011 Total War Shogun 2, un joc despre politica, economia si razboaiele nipone de pe vremea samurailor.

Total War Shogun 2 este un joc de strategie care trimite playerul in timpurile samurailor din japonia.

Pentru ca a aparut 47 ronin  am zis ca ar fi frumos sa va sfatuiesc sa incercati un joc de strategie tot din vremurile acelea. Desi mai vechi (2011), Total War Shogun 2 se deosebeste foarte mult la gameplay nici cu noul Total War Rome II. In fapt, cam toate aparitiile Total War de la Napoleon incoace se aseamana izbitor de mult, doar drumurile unitatilor le-au facut din ce in ce mai lungi.

Ce mi-a placut intotdeauna la seria jocurilor Total War sunt faptele istorice pe care incearca sa nu le strice de tot. Jucand, Shogun 2 o sa va intoarceti in dinastiile Japoniei de demult. Timpuri ale samurailor si luptelor pentru suprematia regiunilor nipone. Scopul tau este sa cuceresti toate tinuturile pe care le conduc unul dintre ce 11 clanuri disponibile pentru joaca. Poti folosi strategii economice, militare si politice foarte avansate si iti garantez ca nu o sa te plictisesti. Astfel de jocuri sunt facute sa uiti ca trece timpul.

Gameplay-ul este impartit in doua: zona hartii si optional, daca vrei sa o dai parte in parte cu inamicul pe campul de lupta, intr-o grafica 3D superba.

Total War Shogun 2 a fost votat in 2011 ca cel mai bun joc de strategie. Si de ce vi-l recomand eu acum? Pentru ca este foarte ieftin si pentru ca o sa puteti invata sa fiti un daymo adevarat conducant sute de samurai. Si pentru ca este cod rosu afara si n-aveti ce face!!!

Total War Shogun 2- Pret 26 Lei
Click pe butonul albastru pentru oferta completa!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.