Samsung ST150 camera foto (foarte) compacta cu WiFi

Pros: Compacta, pret ok, conectivitate WiFi, card si husa cadouri.
Cons: Nejustificata diferenta de pret doar pentru WiFi, limitarile obisnuite ale unei compacte entry-level

Samsung ST150 este o camera foto digitala de dimensiuni reduse perfecta pentru folosirea de zi cu zi. Este usoara, compacta si acum putin mai inteligenta decat sora ei mai mica ES95.

Samsung ST150 stie sa imparta pozele intr-un mod mai prietenos decat clasicul cablu usb, printr-o conexiune wi-fi. Sincer, nu inteleg de ce a trebuit atat de mult ca si tehnologia wireless sa fie implementata in aparatele foto digitale compacte.

Adica, pana si un amarat de telefon la 300 de lei avea de acum 3 ani optiunea asta!

Chiar daca mi se pare nejustificata diferenta de 150 de lei doar pentru a avea wireless trebuie sa recunosc ca pentru 460 Lei camera aceasta ofera de toate pentru toti. Nu pot sa o compar cu galaxy camera sau altceva mai scump de 800 de ron-i, dar e de ajuns sa satisfaca nevoile elementare in materie de poze zilnice. Vrei sa faci poze in parc cu prietenii si apoi sa le trimiti imediat pozele, s-a facut!, vrei sa te pozezi la petrecere mazgalit de frisca si sa aibe  toti prietenii pozele pe telefoane, s-a facut!, vrei sa postezi poze de calitate pe retelele de socializare cand esti la un suc cu amicii la MC, s-a facut!

Din punct de vedere tehnic nu prea am ce sa va spun, este un low-end cu capabilitati reduse. O camera compacta care nu poate face poze in mod continuu si nici cu un iso extraordinar de calitativ. Insa, daca nu sunteti pretentiosi credeti-ma la pretul acesta este de ajuns pentru cineva care vrea ceva ieftin si oarecum, de calitate. Ceva util as zice eu, mai ales ca la aparatele foto entry-level nu prea are rost sa folosesti setari manuale in care sa-ti strofoci creierul cu balansul de alb, cu alegerea iso-ului, timpul expunerii s.a.m.d. O camera compacta se foloseste mai mult in mod auto.

Samsung ST150 este de ajuns pentru o vara plina de amintiri. In plus primiti si cadouri folositoare, un card de 4 GB si o husa pentru aparat foto.

Camera foto compacta Samsung ST150 cu WiFi

Pentru oferta completa apasati butonul albastru.

Pozele sunt cu caracter informativ si sunt preluate de pe emag.ro

2 Comments

  1. Mellisa July 27, 2014
  2. Christiane September 11, 2014

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.