Laptop HP Compaq CQ58 un low-end redus cu 150 lei

Pros: Hard Disk mare, RAM mult, raport pret/calitate excelente
Cons: LIpsa sistemului de operare, drivere doar pentru windows 8, cam mare...

Laptopul HP Compaq CQ58 isi micsoreaza pretul dar nu si dimensiunile. Un laptop de 15,6 inchi mult prea incapator pentru micutul procesor AMD Dual Core E1. Pretul de 1299 RON il face foarte atractiv si face raportul pret/calitate sa fie, aproape, cel mai bun din clasa sa (low-end).

Nu o sa te poti juca Crysis 3 sau nici macar visa la FarCry, dar nu acesta este scopul aparitie sale pe piata. Chiar daca placa ATI Radeon HD 7310 nu poate sa te distreze cu ultimele aparitii in materie de gaming, ea poate sa te delecteze cu o experienta full hd fara probleme cand vei viziona filme. Si credeti-ma, este o alternativa mult mai buna decat placile integrate de la intel.

Pe langa cei 4 Gb Ram veniti la pachet, mai exista un slot pentru inca 4 Gb. Sincer, cei 4 sunt de ajuns sa sustina performanta, nu foarte puternicului procesor AMD Dual Core E1. O surpriza este si HDD-ul cu 750 GB, o mare surpriza pentru zona de jos a preturilor.

Chiar daca procesorul marca AMD nu arata ca un badboy, se va descurca de minune cu zecile de tab-uri din browser deschise si cu aplicatiile multimedia si de securitate ruland pe fundal. Partea buna a unui procesor mic este consumul de energie redus si eliminarea stresului ca se inchide dupa o ora de rulare! Banui ca bateria cu 6 celule va avea o autonomie de cel putin 3 ore!
Oferta HP Compaq CQ58
Pentru oferta completa apasati butonul cel albastru!
Cu discountul de 150 de lei devine la pretul de 1299 ron, un HP ieftin si atragator!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.